Cervini C-500

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

StangMan
Admin

Cervini C-500

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.05.10 1:16

A Cervini név sokaknak ismerős lehet, hiszen a "műanyagiparban" az egyik legrégebbi, legjobb és legismertebb cég. Az üvegszálas cuccaik illeszkednek ahogyan kell... ez ritka.

Szóval a sok év "kasznifröccsentés" után, úgy gondolták belevágnak a "nagyiparba is", nem csak kasznira, hanem már teljes tuningra is gyúrnak (hála a sok bolt-on tuning cuccnak).
Ennek az új koncepciónak született meg az egyik fullos gyermeke, a Cervini C-500.

Egy kisebb halom pénzért egy széria GT-re rádobják a fullos Eleanor body-kitjüket, finomítnak a futóművön, fékeken és életét lehelnek a motorba is (pontosan 535 ló életet :mrgreen: ).

Ha ezek megvannak, ezt kapjuk:
Kép

Nekem ez már egy kicsit sok... meg az Eleanor-mánia is sokkol, de a tény, hogy nem mindennapi látvány.

Különben csak azért írtam le ezt az egészet, hogy a következő dolgot megmutathassam a site-jukról: a C-500 hangját... :ordog:

<EMBED src="http://www.granturismo.hu/StangMan_pics/c500.swf" WIDTH="770" HEIGHT="350" NAME="svt_intro" ALIGN="" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</EMBED>

Kéretik a fenti flashben a PLAY gombot megnyomni, majd élvezkedni...
Naggggyon disznó hangja van... és nem gyengén forog :gonosz:

26e dollárért ezt tartalmazza a C-500 csomag
- Teljes body-kit fényezéssel
- High Flow katalizátorok
- Egyedi kipuffogó rendszer oldalkipuffogókkal
- Wilwood fékrendszer elől (14", 2 részes, fúrt, metszett tárcsák, 6 dugós!!! nyergekkel)
- Átkalibrált computer
- Ford Racing Whipple Charger (10psi nyomás, 3soros intercooler)
- Teljes futómű tuning: karosszéria merevítés, állítható Pan Hard Bar és hátsó alsó lengőkar, ültető rugó készlet, poly szilent készlet
- szerelés

Nekem ez elég jutányos árnak tűnik... ;)
-= '87 Ford Mustang GT =-

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:

trafo2000
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: trafo2000 » 2008.05.11 9:34

Az pozitív hogy a gagyi kék led lekerült a fényszóró mellől alulra,viszont szerintem giccses kicsit. Azért elfogadnám,lefújnám sima feketére és go :D

Válasz küldése