Egyet értünk ez az én véleményem is volt... kissé beleírtam a cikkbe itt ott, de mindig jeleztem..TomiTomi írta:Szerintem éppen ezért lett imádott autó. Nem csak álmodozni lehetett róla, hanem birtokolni is.
2005-2009 Ford Mustang GT
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ford visszafogja a V8-as Mustang-ok gyártását
Ford bejelentette, hogy visszafogja a V8-as Mustangok gyártását. A 2004-es bemutató után a Mustang-ok 52%-át adták el V8-as motorral. Viszont a tapasztalatok szerint 70/30 %-a hagyományos arány a V6-osok javára. A V8-asok gyártását az emelkedő üzemanyagárak és amiatt, hogy a rajongók többnyire egy autó életciklusának elején vásárolnak, fogják vissza.
Forrás: Left Lane News
Ford bejelentette, hogy visszafogja a V8-as Mustangok gyártását. A 2004-es bemutató után a Mustang-ok 52%-át adták el V8-as motorral. Viszont a tapasztalatok szerint 70/30 %-a hagyományos arány a V6-osok javára. A V8-asok gyártását az emelkedő üzemanyagárak és amiatt, hogy a rajongók többnyire egy autó életciklusának elején vásárolnak, fogják vissza.
Forrás: Left Lane News
Nem tudom, de ha újat vennék tuti V8-at vennék. Ha már V6 akkor inkább valami más könnyű Eu vagy Japán autóTomiTomi írta:Ford bejelentette, hogy visszafogja a V8-as Mustangok gyártását. A 2004-es bemutató után a Mustang-ok 52%-át adták el V8-as motorral. Viszont a tapasztalatok szerint 70/30 %-a hagyományos arány a V6-osok javára. A V8-asok gyártását az emelkedő üzemanyagárak és amiatt, hogy a rajongók többnyire egy autó életciklusának elején vásárolnak, fogják vissza.
Igaz ez a veszély nem fenyeget, új Mustang felénk aranyért van...
Jól néz ki, de csak akkor lehet érdekes, ha van vmi roló amivel el lehet takarni ha kell...TomiTomi írta:A 2009-es modellhez lehet majd gyári opcióként rendelni az üvegtetőt.
A Mustangomban csak sima napfényető van, és néha bizony "sebesre ég a fejem búbja az erős napfénytől"...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
én is csak tuti V8.... de kint sokan napira használják, és számit a fogyasztás...LeMans67 írta:Nem tudom, de ha újat vennék tuti V8-at vennék. Ha már V6 akkor inkább valami más könnyű Eu vagy Japán autó
Igaz ez a veszély nem fenyeget, új Mustang felénk aranyért van...
igaz, havi $3000-ból nekem lazán beleférne a V8 is napira...
hát nemtom.... nekem ez a felni annyira nem, de boztos örülhetett neki...
én is örülnék, ha most kapnám meg... végül is akármit...
én is örülnék, ha most kapnám meg... végül is akármit...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A fenti GT hangja eredeti kipufogóval.
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d1WGya8VzcI&re ... ram><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d1WGya8VzcI&re ... b&border=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d1WGya8VzcI&re ... ram><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d1WGya8VzcI&re ... b&border=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>