láttad?LeMans67 írta:ha én fekete Mustang tulaj lennék, nem örülnék a KITT filmnek, eléggé vicces az az autó...
Ford Shelby GT500KR lesz az új KITT
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
A KITT autóra gondolsz? Amit Tomi feltett a fórumra vagy amit Leno vezet?StangMan írta:láttad?LeMans67 írta:ha én fekete Mustang tulaj lennék, nem örülnék a KITT filmnek, eléggé vicces az az autó...
Csúnya japcsi szárnyak... Szerintem nem lett szép és jó a Mustang eme csoda változata...Ráadásul fussel hopp autó lesz, még ha más nem is ő vezeti majd, én nem örélnék neki, ha KITT nevet kapna a gépem... Mindegy...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A Palm Beach-i Barrett Jackson aukción a KITT (egy példánya) 300 000 $-ért kellt el.
Forrás: The Mustang News
Ehhez még annyit, hogy a licitek 160e dollárnál stagnáltak, amikor a Ford egyik képviselője magához vette a mikrofont és bejelentette, hogy a vevő vételi lehetőséget kap egy 2009 Ford Shelby GT500KR-re is a gyártó által javasolt áron.
A licit ekkor 240ezer dollárra kúszott, majd az előbb említett úriember, ismételten magához vette a mikrofont és megjegyezte, hogy a vételi lehetőség az utolsó darab, az 1576-os GT500KR-re szól.
Ekkor ugrott a licit 300e dollárra, ami végül is a nyertes licit lett.
A 300e dollár természetesen jótékonysági célra folyt be, és egy alapítvány számlájára lett utalva.
A licit ekkor 240ezer dollárra kúszott, majd az előbb említett úriember, ismételten magához vette a mikrofont és megjegyezte, hogy a vételi lehetőség az utolsó darab, az 1576-os GT500KR-re szól.
Ekkor ugrott a licit 300e dollárra, ami végül is a nyertes licit lett.
A 300e dollár természetesen jótékonysági célra folyt be, és egy alapítvány számlájára lett utalva.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: