Milyen lesz a 2010-es Mustang?
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Milyen lesz a 2010-es Mustang?
2009-2010-re ráncfelvarrás várható. Mértéke az első generációs változtatásokra fog emlékeztetni. Új motorok és eléggé megváltoztatott kinézet várható.
A V6-os előreláthatólag az 3,5öst kapja meg, amely már az Edge-ben is több mint 260 LE-t ad le. És még az is lehet, hogy ennek a térfogata is nőni fog.
Előreláthatólag a V8-as térfogata és teljesítménye is nőni fog. Az újságírók 6 l körüli hengerűrtartalomra számítanak és 400 LE-re. Hogy takarékossabb legyen a gép, valószinüleg hengereket fognak lekapcsolni részleges terhelésnél.
Az is lehet, hogy az új twin turbó V6-os motor is bekerül majd. Ez is 400 LE körül várható.
Forrás: The Mustang News
Kinézetről különböző képek keringenek a neten...
Ez még 4 ajtós is.
A V6-os előreláthatólag az 3,5öst kapja meg, amely már az Edge-ben is több mint 260 LE-t ad le. És még az is lehet, hogy ennek a térfogata is nőni fog.
Előreláthatólag a V8-as térfogata és teljesítménye is nőni fog. Az újságírók 6 l körüli hengerűrtartalomra számítanak és 400 LE-re. Hogy takarékossabb legyen a gép, valószinüleg hengereket fognak lekapcsolni részleges terhelésnél.
Az is lehet, hogy az új twin turbó V6-os motor is bekerül majd. Ez is 400 LE körül várható.
Forrás: The Mustang News
Kinézetről különböző képek keringenek a neten...
Ez még 4 ajtós is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára TomiTomi 2008.03.22 0:02-kor.
mondjuk remélem, hogy nem vétik el azt a hibát, hogy csinálnak belőle kombit, 3 kerekűt, fagyis autót és tankot is
az a 4ajtós görény... fazsom... 4ajtó 1 Mustangon
a Mustang maradjon az ami...
az a 4ajtós görény... fazsom... 4ajtó 1 Mustangon
a Mustang maradjon az ami...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
német fórum... ???? khm... tuti bennfentes infó...
na ez szerintem "kukiság"... meg az állitólag nem adnak el... allitólag milliárdos vagyok... állítólag... vhogy nem szeretem az ilyen állitólagokat...
na ez szerintem "kukiság"... meg az állitólag nem adnak el... allitólag milliárdos vagyok... állítólag... vhogy nem szeretem az ilyen állitólagokat...
-= '87 Ford Mustang GT =-
StangMan-ussal értek egyet. Kukiság! Amcsiban tuti több V8 fogy mint V6. De legalább annyi. A németeknél lehet, hogy nem, de azért ne képzeljék magukat akkora piacnak.
Bár a kémfotón csak egy kipuff látszik, nem kell messzemenő következtetéseket levonni. nem hinném, hogy a soros motor miatt.
Egyébként szerintem a Gugiaro tervet el lehet felejteni. Elég drágának és nem elég Mustang-nak tűnik.
Bár a kémfotón csak egy kipuff látszik, nem kell messzemenő következtetéseket levonni. nem hinném, hogy a soros motor miatt.
Egyébként szerintem a Gugiaro tervet el lehet felejteni. Elég drágának és nem elég Mustang-nak tűnik.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Mire alapozod ezt a kijelentést? USÁban még az eladott kocsik 20 %-a sincs V8-as motorral. (Németeknél minimum 50, a svájciaknál 90 felett van. ) Akik az USÁban jártak mostanában mind azt mesélik, hogy sok Mustangot látni, de nagyon ritkán V8ast.Bandit írta:StangMan-ussal értek egyet. Kukiság! Amcsiban tuti több V8 fogy mint V6. De legalább annyi. A németeknél lehet, hogy nem, de azért ne képzeljék magukat akkora piacnak.
Nem kell eszeretni a németeket, de ők is az amcsi fórumokat bújják és abból szedik az infokat. Az általam említett fórum több mint 6000 regisztrált taggal rendelkezik, ez Európában elég szép ebben a témában.
Amúgy USÁban most elég sokat foglalkoznak a fogyasztással és a flotta fogyasztást is szigorubban nézik mint eddig. Erről az oldalról nézve ésszerű lehetne a V8ast elhagyni.
Nem a németekkel van gondom, hanem úgy gondoltam, hogy ha valaki sport/sportos kocsit vesz akkor az úgy is menjen. Persze az amerikaiakban nem először csalódnék...TomiTomi írta:Mire alapozod ezt a kijelentést? USÁban még az eladott kocsik 20 %-a sincs V8-as motorral. (Németeknél minimum 50, a svájciaknál 90 felett van. ) Akik az USÁban jártak mostanában mind azt mesélik, hogy sok Mustangot látni, de nagyon ritkán V8ast.
Nem kell eszeretni a németeket, de ők is az amcsi fórumokat bújják és abból szedik az infokat. Az általam említett fórum több mint 6000 regisztrált taggal rendelkezik, ez Európában elég szép ebben a témában.
Amúgy USÁban most elég sokat foglalkoznak a fogyasztással és a flotta fogyasztást is szigorubban nézik mint eddig. Erről az oldalról nézve ésszerű lehetne a V8ast elhagyni.
Mindenesetre ez hasonlít a Jaguar-os baromságra, dízel Jag? Hiszen a Jaguar-t a V12 teszi azzá ami. Ha nincs V12 akkor igazi Jag sincs.