Saleen Heritage sorozat
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Saleen Heritage sorozat
A Heritage (örökség) sorozatot a Parnelli utódjaként indította Saleen. Ezek a modellek közelebb vannak az eredeti Mutang GT-hez optikailag, jobban őrzik a retro dizájnt.
2007 Saleen H281
100 db-os limitált sorozat eredeti 4,6-os motorral, 5 sebességes kézi váltóval, szokásos Saleen tuninggal kereken 42 ezer $os áron.
Műszaki adatok még nincsenek, a Saleen H281-es még nincs fent a Saleen honlapján. Egyelőre annyi látszik, hogy a Parnelli 302-es motorjával szemben ebben benne marad a 281es motor. Még annyit tudni, hogy az ára kereken 40 000,- $ lesz.
2007 Saleen H281
100 db-os limitált sorozat eredeti 4,6-os motorral, 5 sebességes kézi váltóval, szokásos Saleen tuninggal kereken 42 ezer $os áron.
Műszaki adatok még nincsenek, a Saleen H281-es még nincs fent a Saleen honlapján. Egyelőre annyi látszik, hogy a Parnelli 302-es motorjával szemben ebben benne marad a 281es motor. Még annyit tudni, hogy az ára kereken 40 000,- $ lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TomiTomi 2008.02.27 12:07-kor.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Idő közben messzebb kerültünk a Parnellitől, így több elmeét lehet ismét használni, sőt most már egy lapáttal lehet még rátenni.
2008 Saleen H302 és H302 SC
Az új heritage modell megkapta ismét a 302-es (5 l-es) motort és a csúcsmodellben rádásképpen kapott egy kompresszort is. Az árak is megugrottak rendesen a 2007-eshez képest.
Saleen H302
Motor: 5.0 l V8, 390 LE
Ár: 56 999 $
Darabszám: 500
Saleen H302SC
Motor: 5.0 l V8 kompresszorral, 580 LE, 712 Nm
Fék: elöl 14"-os barázdált, hütött tárcsák 6 dugattyús fékkel
Futómű: hátul Watt Link stabilzálja a hidat
Ár: 74 999 $
Darabszám: 200
Forrás: The Mustang News
2008 Saleen H302 és H302 SC
Az új heritage modell megkapta ismét a 302-es (5 l-es) motort és a csúcsmodellben rádásképpen kapott egy kompresszort is. Az árak is megugrottak rendesen a 2007-eshez képest.
Saleen H302
Motor: 5.0 l V8, 390 LE
Ár: 56 999 $
Darabszám: 500
Saleen H302SC
Motor: 5.0 l V8 kompresszorral, 580 LE, 712 Nm
Fék: elöl 14"-os barázdált, hütött tárcsák 6 dugattyús fékkel
Futómű: hátul Watt Link stabilzálja a hidat
Ár: 74 999 $
Darabszám: 200
Forrás: The Mustang News
Ezek a Saleen-ek szépek... Az SC brutál.... de kissé drága...
Az az ár már SuperSnake territory... és inkább az kéne 725 lóval...
Az az ár már SuperSnake territory... és inkább az kéne 725 lóval...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Tomi, a SuperSnake egy csomag... fogod a GT500ad és eltolod Shelbyékhez és fizecc nekik 27ezret vagy mennyit... azt ennyi...
Vagyis egy árfekvés... 725ló pedig 725 ló
Tudnál még?TomiTomi írta:Ez a Saleen H302SC nagyon állat egy darab.
Ezért hajlandó lennék ismét kézzel váltani.
Amúgy tényleg jó kis autó, szép, erős motor, de drága szerintem. Tudom most mindenki jön, hogy nem, de attól még az...
Az olcsóbbik verzió drágább, mint egy Audi S5 (ami szintén V8 4,2 L és 354 LE), de összkerék meghajtásos...Azért mert kis szériás autó, még nem lesz csoda szerintem...(mielött Bandit elkezdene morogni: írhattam volna más márkát is, de ez volt az első - A betű )
A drágább, már komoly tejesítménnyel bír, de 2x annyi, mint egy EVO10-es (szintén összkerekes) vagy drágább, mint egy Corvette (505-hp, 7.0-liter V-8)...
Ettől függetlenül szép autó...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Zoli, ajánlom figyelmedbe Shelby úr oldalát:StangMan írta:Tomi, a SuperSnake egy csomag... fogod a GT500ad és eltolod Shelbyékhez és fizecc nekik 27ezret vagy mennyit... azt ennyi...
Most mint tudjuk, ami limlitált és sokan akarják, annak nő az ára.a limited number of GT500 owners can have this post-title package applied to their car at the Shelby Automobiles facility in Las Vegas.
725 LE-t garancia nélkül kapod. Abból akár is lehet. Anélkül meg csak nyamvadt 600 ló marad.
Nekem a sima Mustang GT orra jobban tetszik mint a GT500-é, valszeg azért is tetszik ez a Saleen.
Az Audit meg vegye meg Lömi.
Nem igazán értem innen mi újat tudhatok meg???TomiTomi írta:Zoli, ajánlom figyelmedbe...
TomiTomi írta:Most mint tudjuk, ami limlitált és sokan akarják, annak nő az ára.
Eztet itt megint nem értem... és ha a 200db Saleen is kevés, és ráugranak és felmegy az ára... asszem a "HA"-knak itt nincs helye...
Egyértelműen jobb ár/érték a Shelby...
Az a nyamvadt is 605 és 25-el több mint a Saleen...TomiTomi írta:725 LE-t garancia nélkül kapod. Abból akár is lehet. Anélkül meg csak nyamvadt 600 ló marad.
És az unwarranted azt jelenti, hogy nincs rá gyári Ford garancia... gyári Ford... a 605re van...
Gondolom, hogy Shelbyék nem szart építenek... az nem fordulhat elő az USA-ban, hogy Jack megveszi a 725lovas autót, majd azelső kanyarban megfőzi a motrot az elégtelen hűtés miatt, majd a 70e dolláros autóra azt mondják, hogy Jack, így jártál....
Ez pont ott nem megy...
És asszem az "akár" meg a "lehet hogy az lesz", "meg baj is lehet"... értem, bármikor előfordulhat, hogy a sarkon egy 6 méteres elefánt csúnyán rákulázik a Subi-ra... így a Shelby is tönkre mehet és nagyon-nagyon-nagyon sokba kerülhet a szerelés... főleg itthon, mert csak a Lambordzsininél tuggyák az ilyen erős autókat megcsinálni...
Szóval a lehet meg megeshet az ilyen esetben nincs...
Vagyis továbbra is egyértelmű hogy a 725ló 70ezerért jobb üzlet, mint 580 75ezerért
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szerintem még Te sem kapsz 42 ezerért GT500ast. S ha azt gondolod, hogy "unwarranted" neked garanciát jelent, ám legyen.
Ja, és a dzsininél sem minden fenékig tejföl: http://www.lambounfall.de/
Mindettől függetlenül engem nem zavar, hogy a GT500as tetszik neked.
Ja, és a dzsininél sem minden fenékig tejföl: http://www.lambounfall.de/
Mindettől függetlenül engem nem zavar, hogy a GT500as tetszik neked.