Tuning
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A váltó nem változik, csak a kar rajta. A váltót is át lehet programozni kézi programozóval, de a németek mindig azon vitatkoznak, hogy ez mennyit rövidít a váltó életkorán...MrMach1 írta:StangMan írta:hát nemtom... jól néz ki, jópofa, de mintha némi késést érzékelnék a váltás és a váltó váltása között
Jaja.
Rohadt lassú a váltás. Eltelik a fél nap mire átszenvedi a két sebességet.
Azért ez nem teljesen ugyanaz. D állásban továbbra is automata. Az eredeti karral szemben ez vakon is váltható.LeMans67 írta:Sosem értem ezt, ha váltogatni szeretne valaki, akkor vegyen kézi váltót.
Az új Taurusban lesz. Tán eccer a Mustang-ban is.LeMans67 írta:Ford nem gyárt semmi Tiptronic jellegű cuccot sem?
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Csak azért ilyen furcsa ez nekem, mert a C4 pl. gyakorlatilag azonnal vált.TomiTomi írta:A váltó nem változik, csak a kar rajta. A váltót is át lehet programozni kézi programozóval, de a németek mindig azon vitatkoznak, hogy ez mennyit rövidít a váltó életkorán...MrMach1 írta:Rohadt lassú a váltás. Eltelik a fél nap mire átszenvedi a két sebességet.
Mondjuk ezen a videón 0.8 másodperc, a C4 meg 0.1-0.2 másodperc.
Ettől függetlenül maga a váltó kar jó ötlet, mert ezzel anélkül lehet váltani hogy oda kéne nézni.
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szerintem szoftverből le lehet lassítva. Kérdés, hogy a kézi programozóval ez javítható-e...MrMach1 írta:Csak azért ilyen furcsa ez nekem, mert a C4 pl. gyakorlatilag azonnal vált.
Mondjuk ezen a videón 0.8 másodperc, a C4 meg 0.1-0.2 másodperc.
Így van.MrMach1 írta:Ettől függetlenül maga a váltó kar jó ötlet, mert ezzel anélkül lehet váltani hogy oda kéne nézni.