trafo2000 írta:Azért legyünk objektívak,nekem volt sok Caprim,ez pedig a harmadik Mustangom.A Capri belseje ami egy fokkal jobb,nos az a fapados fekete,de ott is jobb az anyag,és van némi forma.Nem beszélve az illesztésekrő.Viszont a bézs belső,két anyagú ajtókárpittal mér ezerszer igényesebb.Aztán ott a 2.8 i,annak mindene vastagabban kárpitozott,puffasztott ajtópanelek,süppedős padló,az már fényévekkel igényesebb.
A szegényes belső valami amerikai sajátosság lehet,a Blazer is botrányos volt,a Camarom belsejétől sem kellett elájulni.
Persze a Capri belseje valamivel igényesebb, de szerintem az sem non-plus ultra. A Mustang beilleszkedik a korszak tucatautói közé. Mert annak szánták.
Míg a Capri inkább volt réteg modell. Az ára is arányaiban némileg magasabb volt.
Az amcsik a hézagokra soha sem fordítottak sok figyelmet (sajnos). Ezzel egyet is értek. De ami lényegesebb az a műszerfal ami szerintem sokkal pofásabb.
Az ülések amúgy ugyanazok a Recaro-k.
Egyébként én egyáltalán nem vagyok ezekre a dolgokra rápörögve. Van egy-két beltér ami szerintem is hányadék. A Mustang ettől azért messze áll. Az anyagok - amiket nem kell feltétlenül fogdosnom - hidegen hagynak, mert ez nem luxus gép. Egyébként a kialakítása szerintem egyáltalán nem rossz.
Talán a váltókarra van panaszom, mert az túl előre esik.