Spontán / véletlen találkozások
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
akkor lehet, hogy te voltál az az eszement autós, aki ádámkosztümben ült ki az autója ablakjába és artikulálatlan nyelven üvöltözött és integetett neki
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- somi
- Városi versenyző
Juhhééé, Lömi, ott mentetek el a volt lakásunk előtt Ha arra jártok legközelebb, legyetek kedvesek integetni jobb oldalt a John Bullnak. Száz évig laktunk ott, a felette lévő lakásban. Még nagymamámék költöztek oda az ötvenes évek elején....már 12 éve nem lakom ott, de még mindig nosztalgikus érzések fognak el.
Ja, szépótó, hogy valami ON-t is mondjak
Egyébként már tényleg népautó lesz ez a Mustang maholnap....szeretem a mi évjáratunkat, abból alig van működőképes darab az országban....előbb-utóbb különlegesség válik belőle
Ja, szépótó, hogy valami ON-t is mondjak
Egyébként már tényleg népautó lesz ez a Mustang maholnap....szeretem a mi évjáratunkat, abból alig van működőképes darab az országban....előbb-utóbb különlegesség válik belőle
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
ma megint találkoztam két ponyval, kezd népautóvá válni a mustang
a feketében mintha a Csonka Pici ült volna, de lehet (remélem), hogy csak rosszul láttam
a másik már megint a Balué volt
bocs a kép minőségéért, de a telefonom zoomolva ennyire képes
a feketében mintha a Csonka Pici ült volna, de lehet (remélem), hogy csak rosszul láttam
a másik már megint a Balué volt
bocs a kép minőségéért, de a telefonom zoomolva ennyire képes
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szireta68 2009.04.01 14:09-kor.