Econoline
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Econoline
1 millió mérföldes Ford E-250. Hát igen...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Al Bundy kapott volna egy Vipert ha nem felejt el kamerázni.
Ez a fószer nem kap semmit a Fordtól?
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Nekem is ez jut eszembe róla, az OFF terepjárónkban van kb. 260ezer, ha 1 milláig kihúzná, kapnék egy újat?trafo2000 írta:Al Bundy kapott volna egy Vipert ha nem felejt el kamerázni.
Nekem úgy rémlik, hogy Kelly lenyúlta a kocsit, és úgy hozta vissza, (vagy inkább húzták vissza) hogy túlment az óra. Al azonnal el is indult, hogy belehajtson még 1 milliót......trafo2000 írta:Al Bundy kapott volna egy Vipert ha nem felejt el kamerázni.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Nekem meg valami olyasmi, hogy beállt a garázsba vele és kigurult, vagy ilyesmi?doGmAI írta: Nekem úgy rémlik, hogy Kelly lenyúlta a kocsit, és úgy hozta vissza, (vagy inkább húzták vissza) hogy túlment az óra. Al azonnal el is indult, hogy belehajtson még 1 milliót......
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Nálunk egy helyi autómosóban figyeltem fel egy ideje már, az unottan álldogáló Econoline-ra, míg nem már megkérdeztem ma a nénit, hogy kinek az autója áll itt már egy ideje, bár sejtettem, hogy az övéké.
Emberek, a kb. 40-50 körüli hölgyé az autó, ha jól emlékszem, 93-ban rendelték és 94-re meg is jött az alább látható 1. tulajos VAN. Panaszolta, hogy ez idő alatt abszolút nem tudták használni, 7 napból 6 a mosodára megy el, az utolsón pedig be sem indítják már. 80.000 km van benne kb., a hölgy rendes volt és megmutatta a belsejét is, hát, le a kalappal, tetszik. Kérdésemre, hogy ha nem tudják kihasználni a V8-as dízelt (ebbe vagyok a legkevésbé biztosabb, de elhiszem neki), nem fontolja-e az eladását a válasza nem volt egyértelmű, de ha minden igaz, a férjével vehették még anno együtt, elhunyhatott és nem szívesen vál meg a géptől.
Emberek, a kb. 40-50 körüli hölgyé az autó, ha jól emlékszem, 93-ban rendelték és 94-re meg is jött az alább látható 1. tulajos VAN. Panaszolta, hogy ez idő alatt abszolút nem tudták használni, 7 napból 6 a mosodára megy el, az utolsón pedig be sem indítják már. 80.000 km van benne kb., a hölgy rendes volt és megmutatta a belsejét is, hát, le a kalappal, tetszik. Kérdésemre, hogy ha nem tudják kihasználni a V8-as dízelt (ebbe vagyok a legkevésbé biztosabb, de elhiszem neki), nem fontolja-e az eladását a válasza nem volt egyértelmű, de ha minden igaz, a férjével vehették még anno együtt, elhunyhatott és nem szívesen vál meg a géptől.
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Hát szerintem eladó.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/ec ... an-5662993
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/ec ... an-5662993
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Chromlo, TomiTomi: Ezek szerint fent van, és a magas árból nekem az is jön le, hogy nem mindenáron (?)
Mindenesetre nem mondom, hogy ennyiért, de nem vesz rossz VAN-t, aki megkíméltet keres.
Mindenesetre nem mondom, hogy ennyiért, de nem vesz rossz VAN-t, aki megkíméltet keres.