Ford Crown Victoria Police Interceptor
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Ha valakit érdekel: exporttrader.com
Ezek ilyen biztosítós árverések. Itt is lehet találni szép P71-eket, meg kevésbé szépeket is. Viszont több autón is ott a nyom, hogy valóban tesztelve vannak 75mph hátsó ütközésre.
kódot kér, privátban ha kell megosztom. Licitálni nem lehet vele, csak nézegetni. A licitálós kód 150 dolcsiba kerül, ha valakit tényleg érdekel a dolog.
Külön érdekesség, hogy az oldalon feltünteik azokat az országokat, ahova a legtöbb autót exportálják.
Az "európai" lista:
- Finnország
- Litvánia
- Georgia (azazhogy Grúzia)
- Lengyelország
- Ororszország
Ezek ilyen biztosítós árverések. Itt is lehet találni szép P71-eket, meg kevésbé szépeket is. Viszont több autón is ott a nyom, hogy valóban tesztelve vannak 75mph hátsó ütközésre.
kódot kér, privátban ha kell megosztom. Licitálni nem lehet vele, csak nézegetni. A licitálós kód 150 dolcsiba kerül, ha valakit tényleg érdekel a dolog.
Külön érdekesség, hogy az oldalon feltünteik azokat az országokat, ahova a legtöbb autót exportálják.
Az "európai" lista:
- Finnország
- Litvánia
- Georgia (azazhogy Grúzia)
- Lengyelország
- Ororszország
Re: Ford Crown Victoria Police Interceptor
Hát igen. Nemsokára már nem lesznek kaphatók a jól bevált rendőrségi Crown Vic-ek.
Két lehetőség van odakint. Vagy kitalálják mivel váltsák le őket... vagy mint az austini rendőrség vesznek 174 darabot, hogy az elkövetkező 5évre ne legyen gondjuk az autóparkjukkal.
Forrás: Jalopnik
Két lehetőség van odakint. Vagy kitalálják mivel váltsák le őket... vagy mint az austini rendőrség vesznek 174 darabot, hogy az elkövetkező 5évre ne legyen gondjuk az autóparkjukkal.
Forrás: Jalopnik
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nem semmi látvány. (Vajh ott is emelték a nyugdíjkorhatárt?! )
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Maksi hozott be egy rendőrségi Crown Vic-et. Horpadás javítónál futottam vele össze. a kocsi fekete-fehér (Los Angeles-i?) és fent van a tetején a fényhíd. Azt mondta a srác, hogy nem akarják eladni, ők fognak talikra járni vele.
Kiváncsi vagyok rá... úgy legyen.
-= '87 Ford Mustang GT =-
-
- Kabóca
Az enyém szerencsére nem klasszikus járőrautó volt, valszeg "civil" autópálya-elfogóautónak használták. Volt benne sziréna, sztroboszkóp az első fényszóróban, fények az ablakok mögött, de nem volt fényhíd a tetején, sem a leválasztott hátsó tér. Eredetileg műbőr volt hátul, de azt még a kereskedőnél kicseréltettük szövetkárpitra.
Nekem eddig nagyon bevált a gép, igaz, csupán bő 5000 mérföldet tettem bele. Az egyedüli "gondom", hogy talán túlságosan is visszafogott a hangja, szóval lehet valami kulturált dobot azért kerítek hozzá. Valami ilyesmire gondoltam:
Szerk.: Hát ez a beszúrás nem sikerült túl jól...
Nekem eddig nagyon bevált a gép, igaz, csupán bő 5000 mérföldet tettem bele. Az egyedüli "gondom", hogy talán túlságosan is visszafogott a hangja, szóval lehet valami kulturált dobot azért kerítek hozzá. Valami ilyesmire gondoltam:
Szerk.: Hát ez a beszúrás nem sikerült túl jól...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
(Youtube videó beszúrásánál a https-t kell http-re cserélni)
-
- Kabóca
Köszi a javítást!TomiTomi írta:(Youtube videó beszúrásánál a https-t kell http-re cserélni)
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ford Crown Victoria Police Interceptor