1. Ha a kocsit 2006.4.26.-a előtt gyártották, akkor érdemes a tankot kicseréltetni. Ez úgy a legkellemesebb, ha garanciális a verda és a szervizünk annak terhére elvégzi a munkát. Lásd ezt a TSB-t. A tankon valamit módosítottak és sokkal jobb mint a régi.
2. Olyan benzinkutat kell találni, ahol gond nélkül tele megy a tank...

3. Csiszolni a tankolási technikán. A töltőpisztolyt kell elfordítani, akár 180 fokkal is. Lehetőleg lassan kezdeni a tankolást és az első klikknél beakasztani.
4. Külföldön vannak szervizek, amelyek javítanak a tankon. Segítenek a levegőnek, hogy tudjon távozni. És a két tankfél összeköttetésést is javítják, hogy könnyebben át folyjon a benzin a másik oldalra.
5. Különböző fórumokban vannak leírások, hogy hogyan javítsunk magunk a tankunkon. Érdemes belegondolni, hogy a tank zsakszerütlen módosítása nagyon veszélyes lehet.
Kocsimat 2004ben gyártották. Az eredeti tankkal nagyon szenvedtem, sok kútnál nehéz volt akár pár literbenzint beletölteni a tankba, a többi helyen pedig csak félig tudtam megtölteni. 2005 nyarán garanciára kicseréltettem a tankomat és azóta nem tart tovább megtankolni mint kiautózni a benzint.
 Még néha most is előfordul, hogy gondom van, de ez már maximum 10ből egyszer, és meglepő módon olyan kutaknál is, ahol máskor gond nélkül tankolok. A megfeleő technika és egy kis türelem segít ilyenkor.
 Még néha most is előfordul, hogy gondom van, de ez már maximum 10ből egyszer, és meglepő módon olyan kutaknál is, ahol máskor gond nélkül tankolok. A megfeleő technika és egy kis türelem segít ilyenkor.  (Az autó megéri.
 (Az autó megéri.  )
)