Érdekes lehet... eladó autók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Érdekes lehet... eladó autók
nem is értem....miért pont 231LE??
Azt gondolná az ember akinek ilyen autója van tudja miben ül?!
Azt gondolná az ember akinek ilyen autója van tudja miben ül?!
szvsz 80%-ban fingjuk sincs rola...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Gondolom forgalmi engedély alapján. Ott meg az az apró hiba történt, hogy a motor 170 LE-s, és nem 170kW-os. Legalábbis tudomásom szerint a 3.8 a Mustangban 170 paci. A Taurus/Sable-ban 140 paci. A Police Package Taurusban meg gőzöm nincs, hogy mennyi. Adózás szempontjából nem mindegy. Az a nagy krdés, hogy ilyen forgalmi engedélyben lévő pontatlan adatokat hol, hogyan lehet pontosítani.
nyugi, az a Stang is csak 140lovas...
Viszont a Boxinál van egy fekete 5.0 Thunderbird. A V8-on hirdeti.
Hát az azé... khm... bizbuz... szóval én nyugodt szívvel nem ülnék bele
- somi
- Városi versenyző
doGmAI írta:Gondolom forgalmi engedély alapján. Ott meg az az apró hiba történt, hogy a motor 170 LE-s, és nem 170kW-os. Legalábbis tudomásom szerint a 3.8 a Mustangban 170 paci. A Taurus/Sable-ban 140 paci. A Police Package Taurusban meg gőzöm nincs, hogy mennyi. Adózás szempontjából nem mindegy. Az a nagy krdés, hogy ilyen forgalmi engedélyben lévő pontatlan adatokat hol, hogyan lehet pontosítani.
Tuti hogy ez történt, nekem is 140 kw volt benne 140 ló helyett, csak aztán átírattuk a luxusadó-kérdés kapcsán. Kifénymásoltuk a katalógusból az adatot, kisgyuri leigazolta szép acch-s pecséttel, aztán odaadtam Mamutnak és kész, úgyis pont vizsgázott az autó.
ismerem a gazdit a 231le mustangét..tőlünk nem messze lakik ..
sima alap semmi tunning nincs a motorban csak ő azt hiszi hogy a sportszűrő és a dob rárak ennyit
az autó nemrég lett festve törve nem volt csak vedlett egy pár helyen a lakk és átfújták..
bár ne tették volna (élőben szörnyű)
beszéltem vele ,nincs tisztában a gyári paraméterekkel hiába mondtam hogy az 5 literes is kevesebbet tud l.e.-ben
nem lehetett meggyőzni (hajthatattlan a csávó)
sima alap semmi tunning nincs a motorban csak ő azt hiszi hogy a sportszűrő és a dob rárak ennyit
az autó nemrég lett festve törve nem volt csak vedlett egy pár helyen a lakk és átfújták..
bár ne tették volna (élőben szörnyű)
beszéltem vele ,nincs tisztában a gyári paraméterekkel hiába mondtam hogy az 5 literes is kevesebbet tud l.e.-ben
nem lehetett meggyőzni (hajthatattlan a csávó)
Igen a 3.8 az 145 ló nem 170 tehát KW-ban sem stimmelne!
Sport szűrővel meg talán 150...lehetne ha új lenne!
Úgy látszik a muki azt hiszi egy 3.8-s Cobra-ja van
Sport szűrővel meg talán 150...lehetne ha új lenne!
Úgy látszik a muki azt hiszi egy 3.8-s Cobra-ja van
jaja... 145, 97-től 150...
Van egy remek, teljesen gyári 400 lóerős, 94-es GT-m
Egyébként sajnos borzalmas a sötétség, amikor eladó autót kerestem, találkoztam olyanokkal, akik nem csak a teljesítményt, a hengerűrtartalmat sem találták el... Ezek, gondolom, kártyán nyerték, elhozták adósság fejében stb...
Egy szerencsétlen meg -aki szintén nem ért hozzá- megveszi, mer "ocsóért sportkocsi" aztán csalódik, hogy milyen szarul megy... (elkerülendő a 3.8-as tulajdonos fórumtagok haragját, a 3.8-as önmagában egy jó autó, csak ahhoz képest megy szarul, hogy 231 lóerőre számítunk)
Egyébként sajnos borzalmas a sötétség, amikor eladó autót kerestem, találkoztam olyanokkal, akik nem csak a teljesítményt, a hengerűrtartalmat sem találták el... Ezek, gondolom, kártyán nyerték, elhozták adósság fejében stb...
Egy szerencsétlen meg -aki szintén nem ért hozzá- megveszi, mer "ocsóért sportkocsi" aztán csalódik, hogy milyen szarul megy... (elkerülendő a 3.8-as tulajdonos fórumtagok haragját, a 3.8-as önmagában egy jó autó, csak ahhoz képest megy szarul, hogy 231 lóerőre számítunk)
De az a vicc,hogy sztem a tulaj annyinak is érzi!
Lehet, hogy egy 1.0-ás swiftből ült át....
Francokat. egy 170 lovas 1.6D Golf I.-ből ült át. Nem is értette, hogy miért száguldanak el mellette az 1.0 Buzukik. De mondták neki, hogy az mind megvan csippelve. Még a 70 éves kalapos tatájé is.
nem ...1 doge neonból ült át ami szintén eladó fent a hahun több éve ..
de most a musti jóárasítva lett már csak 6 kiló az ára
az embernek kurvasok tartozása van az új házára és mindent kiszór maga körül..
de most a musti jóárasítva lett már csak 6 kiló az ára
az embernek kurvasok tartozása van az új házára és mindent kiszór maga körül..