Érdekes lehet... eladó autók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Azt azért nem...holnap megpróbálom megzaklatni Bone-t, hogy hol állhat meg a licitje szerinte. Karácsony napján még nem akarom a hülyeségeimmel izélgetni. Ebay-es, no reserve, no villámár. Ilyenkor képtelen vagyok megítélni, hol állhat meg az ára. Gyönyörű állapotúnak néz ki képekről kívül-belül.TomiTomi írta:Megvetted?!somi írta:Azért ez se rossz....
A másik gond meg a szállítás, baromi nagy hó van kint, trélerek parkolókban elakadva. Szóval azt is meg kell tudni tőlük, hogy rossz idő esetén tudnák-e még tárolni kicsit.
Szóval nyugi, eltökölöm ezt is
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A szövegből kiderül, hogy a pukli az extra volt. Ha nagyon zavar, biztos lehet hozá sima csimtartótetőt szerezni...somi írta:A pukli spec nekem sem tetszik (mint írtam is), de a többi az nagyon szép szerintem. Annak egyébként általában csak örülök, ha minél kevesebb benne az elektronika. Mindig az az első, ami összeszarja magát. De ez fel sem tűnt amúgy.
Szerintem se fontos, hogy egy youngtimer tele legyen elektromos bizgentyűvel. De nem ez a lényeg. Engem az zavar, ha az ibéjes hirdetésben ellentmond a szöveg és a képek.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Abszolut ritkaság:
Bricklin SV1
Ez a De Lorean-hoz hasonló kis szériás USA autó. (Pontosabban kanadai). Összesen 2854 darab készült 1974-1976-ig, amiből ma még kb 1500 van meg. A fent értékesített példányt 351-es Windsor motor hajtja.
Ára: 16 500,- CHF (kb 2,5 mFt)
A hirdetés itt található.
Bricklin SV1
Ez a De Lorean-hoz hasonló kis szériás USA autó. (Pontosabban kanadai). Összesen 2854 darab készült 1974-1976-ig, amiből ma még kb 1500 van meg. A fent értékesített példányt 351-es Windsor motor hajtja.
Ára: 16 500,- CHF (kb 2,5 mFt)
A hirdetés itt található.