A visszajelzés alapján az utolsó 4 helyre mi regisztraltunk , Peti pompás időzitessel nyomott entertTomiTomi írta:Elfogadták még a jelentkezésetek? Tegnap már néztem, hogy kint volt a megtelt tábla.Stierg írta: koszi a regisztraciot , epp idoben volt
Totalcar Trackday, SK, 2012.03.10
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Totalcar Trackday, SK, 2012.03.10
Nincs mit, örülök, hogy megyünk. Nekem tökéletes az időpont és a helyszín.Stierg írta:autopalyat tamogatom , mit szolnatok egy negyed v fel 9es indulashoz az M1-M7 kivezeton levo agip kutnal valo talalkozashoz ?GTPeti írta:Útvonal:
http://maps.google.hu/maps?q=orechov%C3 ... a=N&tab=wl" onclick="window.open(this.href);return false;
Szerintem, érdemes autópályán menni.
koszi a regisztraciot , epp idoben volt
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Meg csendben irigykedem. (És nézegetem majd Genfben az új autókat...)
Keressetek valakit, aki fotózik a fórumunk számára.
par info
Totalcar Trackday
Helyszín: Slovakiaring, Dióspatony (Orechová Potôň)
GPS: 48° 3'14.00" - 17° 34'14.87"
Időpont: 2012. március 10, szombat, 9.00-18.00
Beléptidíj: 60 EUR/autó, helyszínen vagy elővételben, utalással fizetendő, előzetes regisztráció után
UPDATE: Nézőknek a belépés ingyenes, bukósisakot a pálya természetesen biztosít.
UPDATE 2: A nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan megtudtuk a bérsisak, transzponder (köridő méréshez) és a komplett box bérleti díját, íme: Bukósisak – kb. 25-30 darab áll a rendelkezésre, bérlés: 10 € (+ kaució: személyi igazolvány pl.), maszk: 2 €, Box: 75 € / nap, transzponder: 15 € / nap
Persze nem kizárt, hogy többen használnak egy sisakot, ez megoldható, ha nem ugyanabban a csoportban vannak.
UPDATE 3: Többen kérdezték, mi a helyzet a biztosítással. A jelenlegi állás szerint ún. kiegészítő biztosítást az autó KGFB-biztosító társaságánál lehet kötni, az ár változó, de maximum pár ezer forintból megúszható.
Totalcar Trackday
Helyszín: Slovakiaring, Dióspatony (Orechová Potôň)
GPS: 48° 3'14.00" - 17° 34'14.87"
Időpont: 2012. március 10, szombat, 9.00-18.00
Beléptidíj: 60 EUR/autó, helyszínen vagy elővételben, utalással fizetendő, előzetes regisztráció után
UPDATE: Nézőknek a belépés ingyenes, bukósisakot a pálya természetesen biztosít.
UPDATE 2: A nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan megtudtuk a bérsisak, transzponder (köridő méréshez) és a komplett box bérleti díját, íme: Bukósisak – kb. 25-30 darab áll a rendelkezésre, bérlés: 10 € (+ kaució: személyi igazolvány pl.), maszk: 2 €, Box: 75 € / nap, transzponder: 15 € / nap
Persze nem kizárt, hogy többen használnak egy sisakot, ez megoldható, ha nem ugyanabban a csoportban vannak.
UPDATE 3: Többen kérdezték, mi a helyzet a biztosítással. A jelenlegi állás szerint ún. kiegészítő biztosítást az autó KGFB-biztosító társaságánál lehet kötni, az ár változó, de maximum pár ezer forintból megúszható.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ugye azt tudjátok, hogy az Update 3-ban említett biztosítás nem a kocsikat biztosítja?
nem , a biztositas resze teljesen nem tiszta nekem .de ha lehet akkor en szivesen kotnek a palyanapra biztositast a kocsiraTomiTomi írta:Ugye azt tudjátok, hogy az Update 3-ban említett biztosítás nem a kocsikat biztosítja?
Azért,reméljük nem lesz rá szükség.Oszi szomorú lenne,ha az elmúlt hónapok munkája az első tesztuton a pálya betonkorlatjan végezne
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Annak szvsz neked kell utána járni. (Amúgy kaszkód van? Azaz a kocsid fel van értékelve?)Stierg írta:nem , a biztositas resze teljesen nem tiszta nekem .de ha lehet akkor en szivesen kotnek a palyanapra biztositast a kocsira
Nincs casco , és nincs felértékelése egyenlőre , a hétvégi autó státusz miatt igazából nem is terveztem ráTomiTomi írta:Annak szvsz neked kell utána járni. (Amúgy kaszkód van? Azaz a kocsid fel van értékelve?)Stierg írta:nem , a biztositas resze teljesen nem tiszta nekem .de ha lehet akkor en szivesen kotnek a palyanapra biztositast a kocsira
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Régóta tervezem, hogy utána járok a kocsim cascójának. Amennyire kint természetes, hogy a veterán kocsik biztosítva vannak, itthon annyira nem.Stierg írta:Nincs casco , és nincs felértékelése egyenlőre , a hétvégi autó státusz miatt igazából nem is terveztem rá
Mivel holnap reggel pécelen kezdek a futóművesnél , ezért ma hazajöttem a 69
-es Mustanggal . Hát - hogy is mondjam , az lehet , hogy egyformán 250 lovas az összes benevezett poni , de nekem kicsit többnek tűnt . . . (azt tippelem , hogy a 6 kör alatt 2-őt rámver . ) Üdv.
-es Mustanggal . Hát - hogy is mondjam , az lehet , hogy egyformán 250 lovas az összes benevezett poni , de nekem kicsit többnek tűnt . . . (azt tippelem , hogy a 6 kör alatt 2-őt rámver . ) Üdv.
OSZI
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Sándor Gyuri féle futóverseny: "Egyforma pályák, egyforma esélyek. Én kerékpárral megyek."
Továbbra is jó lenne forumbeli fotóst hozzátok csatolni. Van már valami?
Továbbra is jó lenne forumbeli fotóst hozzátok csatolni. Van már valami?
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
És csónakázik egyet a ringen? Vagy beül mellétek?
oszi írta:Mivel holnap reggel pécelen kezdek a futóművesnél , ezért ma hazajöttem a 69
Á, azt biztos csak a kézi váltó miatt érzed úgy