Impressziók: európai USA autó találkozók

Rendszeres összejövetelek, alkalmi találkozók itthon és külföldön

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

GTPeti
Városi versenyző

Re: Impressziók: európai USA autó találkozók

Hozzászólás Szerző: GTPeti » 2013.05.25 19:29

Szépek! De a szülinapi túránk résztvevői autóparkja már egészen versenyképes volt ezzel.

GTPeti
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: GTPeti » 2013.09.22 16:11

Nagyon jók a képek! Biztosan nagy élmény volt!

John Doe

Hozzászólás Szerző: John Doe » 2013.09.23 19:23

Az ám a találkozó is meg az út is.

Junior
Kényelmesen krúzoló

3.US Cars&Oldtimer Treffen Beverly Mils-Tirol/Austria

Hozzászólás Szerző: Junior » 2015.06.18 21:52

3.US Cars&Oldtimer Treffen Beverly Mils-Tirol/Austria

A múlthét végén került megrendezésre a harmadik amerikai auto és odltimer találkozo,tirolban ,Mils városában,a Beverly Mils Dinerben.Sajnos mi egy kicsit késve érkeztünk,ezért nem láthattuk a teljes felhozatalt,de igy sem volt rossz.Kicsit más hangulata van,mint az otthoni találkozoknak,de itt is ugyanugy fanatikusok az amerikai autosok,illetve itt is lehet találkozni igazi különlegességekkel.Nekem természetesen kicsit több idő kell végig járni az autokat,mert megcsodálom minden oldalrol,amig mások mág kétszer végig jártak mindent,de ez ilyen(már megszokták)Több képet készitettem,de egyenlőre csak enynit tudok feltölteni.végezetül,pedig beültünk a dinerbe és ettünk egy jo hamburgert.(tényleg jo volt,amit a képen láttok,az 8€,azaz kb 2500huf,ami itt nem mondhato drágának és emberes adag(ha jol emlékszem akkor 2 éve a Dallasban is ennyi volt?!)
Ez volt a második amerikai auto találkozo amire elmentem itt tirolban,de jövöhéten jön a következő és elméletileg lesz még a nyáron.Szeretnék majd azokrol is irni egy pár sort és fényképekkel bemutatni,hogy milyen erre az amerikai autos élet.Üdv.Junior 8)
Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép Kép

Válasz küldése