Sziasztok!
Bár saját amerikai Ford-om még mindig nincs, de egy van, ami korlátlan ideig a rendelkezésemre áll. (Aerostar)
Lenne valakinek kedve hétvégén Tardos felé kanyarodni egyet? Páran már jártak ott közületek.
Ha mondjuk lenne rá érdeklődés, és holnap estig írnátok, ki jönne, illetve a hétvégén melyik nap lenne megfelelőbb, akkor pénteken írnék egy kis itinert, és hekkelhetnénk egy jót (Találkozási pontnak a solymári Auchan parkolóra gondoltam). Pff...tök régen nem láttalak Titeket.
Alien
Tardos cruise - 08.18 vagy 08.19
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Tardos cruise - 08.18 vagy 08.19
Nekem tetszik az ötlet. Egyelőre mindegy, hogy melyik napon.
Re: Tardos cruise - 08.18 vagy 08.19
Nekem sajnos nem jó, mert a Balcsin leszek.
Sziasztok!
Asszem későn eszméltem. A "nagy érdeklődésre való tekintettel" napoljuk akkor ezt a krúzt.
Legközelebb hamarabb felvetem a témát. Nyilván, hétvége előtt két nappal késő az ilyet szervezgetni. Csak jó ötletnek tűnt, mivel Ford-os esemény épp nincs, és az idő is jó lesz.
Na, majd legközelebb!
Jók legyetek,
A
Asszem későn eszméltem. A "nagy érdeklődésre való tekintettel" napoljuk akkor ezt a krúzt.
Legközelebb hamarabb felvetem a témát. Nyilván, hétvége előtt két nappal késő az ilyet szervezgetni. Csak jó ötletnek tűnt, mivel Ford-os esemény épp nincs, és az idő is jó lesz.
Na, majd legközelebb!
Jók legyetek,
A
Alien