Tankolási probléma
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Sajnos ez az előző javítás úgy 2009 nyarára kifulladt. Addigra már nem tudtam jobban tankolni mint előtte: közel üres tankba félig tudtam viszonylag normálisan tankolni. A 2. fele csak bizonyos kutaknál ment tele. (Egyet ismerek Pesten is. )
Na, tegnap egy újabb módosítást végeztek a tankomon. Az első töltés ismét gond nélkül ment. Most izgatottan várom a következő tankolásokat...
Na, tegnap egy újabb módosítást végeztek a tankomon. Az első töltés ismét gond nélkül ment. Most izgatottan várom a következő tankolásokat...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Tankolási probléma
Nekem az utsó módosítás óta nem volt gondom.
Tegnap kb. 20 perc alatt sikerült teletankolnom a kocsit.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ez sajna normális...
Én találtam a közelemben egy Shell kutat, ahol az egyik oszlopból 90 fokkal elforgatva, első klikkre beakasztva, az üres tank feltölthető volt.
Amúgy meg érdemes a légtelenítést átépíteni. Kereshetek neked leírást. (Vagy tudok egy svájci szervizt, amely elvégzi...)
Én találtam a közelemben egy Shell kutat, ahol az egyik oszlopból 90 fokkal elforgatva, első klikkre beakasztva, az üres tank feltölthető volt.
Amúgy meg érdemes a légtelenítést átépíteni. Kereshetek neked leírást. (Vagy tudok egy svájci szervizt, amely elvégzi...)
Elolvastam a leírást, amit linkeltél.
Nekem úgy tűnik, hogy a fő probléma a benzin beömlő cső nem megfelelő design-ja. A többi csak hab a tortán. Megpróbálom majd én is lerövidíteni a leírtaknak megfelelően.
Nekem úgy tűnik, hogy a fő probléma a benzin beömlő cső nem megfelelő design-ja. A többi csak hab a tortán. Megpróbálom majd én is lerövidíteni a leírtaknak megfelelően.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Itt van még egy részletes leírás egy német sráctól. Tudtommal ezt csinálta a svájci szerviz is a kocsimmal.
Mondjuk most hazafelé egy sima kútnál a félig lévő tankomat nem tudtam feltölteni... Szal még most sem tökéletes, de sok kútnál tele tudom tenni, ha üres.
Mondjuk most hazafelé egy sima kútnál a félig lévő tankomat nem tudtam feltölteni... Szal még most sem tökéletes, de sok kútnál tele tudom tenni, ha üres.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Tudom, ez nem fog segíteni sokat, gondoltam leírom, rettegtem mindig, hogy az enyémmel mikor lesz ilyen...meglepő módon eddig még nem tapasztaltam ilyet. A város legolcsóbb kútjánál, egy helyi magánkútnál tankolok, ott a kutasok segítőkészek, néha én, néha ők tankolnak, eddig nem volt panasz.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Egy párszor én is tudtam tankolni az elején.
Amúgy tényleg úgy néz ki, hogy nem minden kocsit érint egyformán.
TomiTomi írta:Egy párszor én is tudtam tankolni az elején.
Utanaolvastam TSB- Technical Service Bullettins -nek, es van ketto konkretan erre a problemara.....viszont a tank csereje sem oldja meg a dolgot, es konkretan a ford azt javasolja, probald ott tankolni, ahol jo:
Replacing the fuel tank on these vehicles will not change the occurence of automatic fuel fill shut off. Occurrences of premature shut-off may be resolved or improved by using a different filling station fuel pump..
http://www.themustangsource.com/galaxie ... l_slow.pdf
http://www.themustangsource.com/galaxie ... eltank.pdf
Mess with the best die like the rest
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Enyémben az első évben cseréltek tankot és attól nem lett jó. Szal ezzel tuti nem foglalkoznék.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Viszont ez a javítás bevált. Most már 8 éve gond nélkül tankolok.