III. Ford Majális 2008.05.24, Tököl
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Nem baj, mi is jövünk Mondeóval is Jó, hogy előbb kérdezek, Chromlo, most látom, hogy jöttök. Akkor jó.
Off: Jelzem, ma is legalább olyan bombasztikus formában vagyok, mint tegnap, mikor nem tudtam mondatot értelmezni. Ma úgy kezdtem a napot, hogy hohes c-t borítottam a kávémba tej helyett. Szóval bocs, megint szét vagyok szóródva.
Off: Jelzem, ma is legalább olyan bombasztikus formában vagyok, mint tegnap, mikor nem tudtam mondatot értelmezni. Ma úgy kezdtem a napot, hogy hohes c-t borítottam a kávémba tej helyett. Szóval bocs, megint szét vagyok szóródva.
Ford majális
üdv mindenkinek.
ha a paripa is úgyakarja mi is ott leszünk a kis családommal,de nekünk kell kb öt óra mire innen nyiregyháza mellől felbattyogunk ,a négyes számu uton de megyünk.
ha a paripa is úgyakarja mi is ott leszünk a kis családommal,de nekünk kell kb öt óra mire innen nyiregyháza mellől felbattyogunk ,a négyes számu uton de megyünk.
The Boss
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Ford majális
Szuper! Jössz valamelyik találkahelyre, vagy egyenesen Tökölre mész?The Boss írta:üdv mindenkinek.
Re: Ford majális
szerintem már csak ott találkozunk mert nem esik utba eggyik találkahely sem.TomiTomi írta:Szuper! Jössz valamelyik találkahelyre, vagy egyenesen Tökölre mész?
The Boss
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Pesterzsébeti Tesco, 9:30
TomiTomi
StangMan
Somi
csucsu
Tomi (Ford-Klub-os)
GTPeti
Chromlo + Schiszi
balage
(Mondeonak álcázva)
Fölesz, 50 %
Halásztelek, 10:00
Zsozsó
Papamacicica
Tököl
Jagger
Slaki
The Boss
A nyomtatványok mégegyszer.
- Nyilatkozat belépéshez - ez mindenkinek kell, aki szeretne a majálison részt venni
- Nyilatkozat gyorsuláshoz - csak azoknak kell, akik szeretnének gyorsulási versenyen részt venni
- Nyilatkozat szlalomhoz - csak azoknak kell, akik szeretnének szlalomversenyen részt venni
TomiTomi
StangMan
Somi
csucsu
Tomi (Ford-Klub-os)
GTPeti
Chromlo + Schiszi
balage
(Mondeonak álcázva)
Fölesz, 50 %
Halásztelek, 10:00
Zsozsó
Papamacicica
Tököl
Jagger
Slaki
The Boss
A nyomtatványok mégegyszer.
- Nyilatkozat belépéshez - ez mindenkinek kell, aki szeretne a majálison részt venni
- Nyilatkozat gyorsuláshoz - csak azoknak kell, akik szeretnének gyorsulási versenyen részt venni
- Nyilatkozat szlalomhoz - csak azoknak kell, akik szeretnének szlalomversenyen részt venni
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Hát én nagyon jól éreztem magam és sajnáltam,hogy már 3 előtt el kellett menni. Örülök, hogy ilyen sokan eljöttetek.
Nagyon kevés képet készítettünk, s azok is igen egyoldalúak, abszolút nem mutatják meg, hogy mennyiféle tengerentúli Ford jött el. Jó lenne, ha tudnátok képeket küldeni, amiket betennék a képtárunkba. Vagy emilben küldjétek, vagy tudok adni FTP hozzáférést.
Nagyon kevés képet készítettünk, s azok is igen egyoldalúak, abszolút nem mutatják meg, hogy mennyiféle tengerentúli Ford jött el. Jó lenne, ha tudnátok képeket küldeni, amiket betennék a képtárunkba. Vagy emilben küldjétek, vagy tudok adni FTP hozzáférést.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Feltettem a képeimet. A nagy részét a családom készítette, s mint említettem erősen egyoldalúak.
A találkozóhely
A nagy meccs
Az többi képet itt találjátok.
Örülnék, ha még kerülne fel több kép.
A találkozóhely
A nagy meccs
Az többi képet itt találjátok.
Örülnék, ha még kerülne fel több kép.