Jó idő volt.... erre nem is gondoltam igazán, ezért szénné égett a nyakam és a karjaim is.... kengetem.
Tényleg tök jó, hogy egy sort megtöltöttünk

A kék, 2.8as Fox nagyon szép volt (a többiek is, de őt még nem láttuk ezért kell egy kicsit "nyalni"

Somiéknak köszi az "ellátmányért és az űlőhelyért" (természetesen ebből a többiek, Tomiék, papamaciék és Zsozsóék is kivették a részüket, de Somi volt a fő organizátor... talán a szakmádból adódóan is

Papamaci mostmár mostan tól 3szor meggondolja, mikor adja a z asszony kezébe a kormányt... papamacinak gyakorlatilag lehetősége sem volt azt tekergetni

BANDIT! ADD VISSZA A JÓ ALAKTRÉSZEIMET!!! TÖBBET RÁ SEM NÉZHECC A GÉPRE

Már odafele észrevettem, hogy vmi nem kóser a gyújtással, mert gázadásra torpanás volt a válasz, majd 2-2500körül meg megindult a gép... A gyújtás probléma megbizonyosodott a pályán is, a 10.6os idő pont fél másodperccel volt lassabb a tavalyi, koszos légszűrős 10.12-nél.
Szóval ahogy Bandit mondaná: Az a másfél másodperc ott van még a gépben

de örültem, mert először volt az utcán a bébike, és mostantól rendszeres üzemre van fogva

Jó, hogy kicsúsztak Párducék is, így legalább kiderült, hova került Bone Toronadója, ill. valszeg Blackbird (V8cars-os kollégák) eszközöl majd egy lájtos javítást a Mustang hibás karosszéria részein, míg nincs lehetőségem komolyabb reparálásra.
Revék is kicsúsztak a kis Mustanggal egyetemben

Akit kihagytam, ne vegye magára

End-ről meg írtamam fílingbe...

Nah ennyi... jó volt... És állítólag (igaz, tudjuk hogy még messze van) lesz jövőre is... Jó lenne!