Az.StangMan írta:ez melyik T-Bird? a 200ezres a V8-ról?
Érdekes lehet... eladó autók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
mongymá valamit...trafo2000 írta:Az.StangMan írta:ez melyik T-Bird? a 200ezres a V8-ról?

retkes, rozsdás, hiányos, füstöl, nemmegy, zakatol.... ???
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- somi
- Városi versenyző
Mondtad, hogy esetleg lenne kölcsönbe hűtőd a Mustangba....aztán nem erőltettem, merthogy Mohács messze van, meg hátha megjön az új a mienkbe.trafo2000 írta:De voltam.Miért?somi írta:Trafó nem mondod, hogy itt voltál Pesten???? Ha ezt tudom
Na, nem jött még meg.

Ha tudom, hogy felkerekedsz, esetleg megkértelek volna, hogy hozd el, hátha tudunk a Mustanggal menni krúzolni. De mindegy, féloffal megyünk, mert Fordnak Ford....

Papírja elvileg ok,üzembentartónál van és elvileg megkereshető a tulajdonos is,de ez csak elmondás.Én megkérdeztem a telefonban ugye ez nem az a bizonyos autó ami volt itt meg ott?Ismerős volt a színe ugyanis.Nem ez nem az jött a válasz.Kérdeztem akkor ez nem az a bézs szinü fapados kivitel?Nem,ez fekete extrás.Erre felmegyek és látom hogy a jól ismert autó,mindössze az ülések és az ajtó kárpitok kicserélve fekete szakadozott bőrösre.A szőnyeg meg minden kiegészítő a régiStangMan írta:mongymá valamit...trafo2000 írta:Az.StangMan írta:ez melyik T-Bird? a 200ezres a V8-ról?![]()
retkes, rozsdás, hiányos, füstöl, nemmegy, zakatol.... ???

Na itt már végem is volt.Motor beindult de eszi a vizet.(ezt mondták telefonba is) A kaszni viszont nagyon gatya,egy épp elem nincs,lig lóg minden,belseje nagyon tropa stb.Az egész iszonyat módon leélt,tipikusan olyan autó amire költ az ember ezerrel aztán mégsem tetszik az eredmény.Csak akkor éárné meg ha lenne hozzá egy komplett jó autó alkatrésznek,szvsz
Köszi,legközelebb élek vele.Fölesz írta:nem tom még aktuális e..én ott lakom, a délelőtt az nem mindíg megy de ha tudok vhogy segíteni szóljtrafo2000 írta:Srácok,megnézne nekem ma egy autót valaki?Fontos lenne....ha valaki el tudna délelőttmenni a huszadik kerületbe az szuper lenne.Telszámot küldjetek és csörgök.
Gyááá,abban voltam megvan már az új hűtő.Kérdezzem meg a barátomat hogy hétvégén megy Pestre?somi írta:Mondtad, hogy esetleg lenne kölcsönbe hűtőd a Mustangba....aztán nem erőltettem, merthogy Mohács messze van, meg hátha megjön az új a mienkbe.trafo2000 írta:De voltam.Miért?somi írta:Trafó nem mondod, hogy itt voltál Pesten???? Ha ezt tudom
Na, nem jött még meg.![]()
Ha tudom, hogy felkerekedsz, esetleg megkértelek volna, hogy hozd el, hátha tudunk a Mustanggal menni krúzolni. De mindegy, féloffal megyünk, mert Fordnak Ford....
- somi
- Városi versenyző
Hát, attól függ mikor érne fel, vasárnap hajnalban biztos nem állnánk neki beszerelni, kipróbálni, aztán meg mérgelődni, ha mégsem jó, majd kapkodva rohanni a másikkal...Esetleg ha még szombat délelőtt a kezünkbe kerülne....trafo2000 írta:Gyááá,abban voltam megvan már az új hűtő.Kérdezzem meg a barátomat hogy hétvégén megy Pestre?

somi, RG-t próbáltad??? annyira nem hozhatja drágán.. kint a gyári 90dollár... péntekig megrendeled, szerdára itt van...
-= '87 Ford Mustang GT =-