LeMans67 írta:Szerintem Stang kevered a dolgokat: ha vki száguldozni akar, akkor Porschét vesz vagy hasonló kategóriát.
na ez igazi nagy marhaság... főleg azért mert akik ezeket az autókat veszik, többnyire azért nem gazdag emberek... hanem álmokat váltanak valóra VISZONYLAG megfizethető áron... vagyis nincs pénz Porschére, meg arra se, hogy 2nap alatt elautózzon egy gumi és egy fékgarnitúrát a Hungaroringen...
én asszem kell vmi menüpont arra, hogy az ismeretlenül olvasókban eloszlassunk néhány tévhitet...
előfordul nehány ember, aki több milliót tud költeni az alapra, majd arra is rászór néhányat felújítás gyanánt... ez az USA autósok kb. 5%-a... a többi évekig spórol, dolgozik rajta, mert kispénzű, de egy álmát váltja valóra néha kompromiszumokkal... de nem iszik, nem dohányzik, nem kurvázik (a fiatal olvasóinknak magyarázom, a kurva az olyan szabdidőtöltés, mint az autózás, autómodellezés, motorozás... anyu nem nézi jó szemmel

)...
és ha évekig dolgozik rajta részemről abszolút nem megvetendő, hogy a mai lehetőségekhez és képest, a gyártás óta felhalmozódott szaktudásnak köszönhetően az autóját NEM TÁKOLVA sokkal jobbá teszi, mint az volt, amikor megjelent...
vagyis számomra röhely, hogy egy nagymotoros, sportosnak tervezett autóval nem lehet tempósan haladni a kanyarokban... főleg, ha megvan a technikai rá, hogy minmális befektetéssel HA NEM IS MAI SZINTŰ, de az eredetinél fényévekkel különbül viselkedő autót kapjunk...
nem kell alá független felfüggesztés, vagy coil over... jó rugók, jo gátlók, jó gumik és kerekek, esetleg poly szilentek... ez egy cső prosztó futómű tuning, minden úőgy néz ki, mintha gyári lenne, és az autóval mégis fényévekkel jobban lehet közlekedni, mint amikor elkészítették... tudom, ez hülye dolog
de mondom, ez csak akkor számít, ha használni szeretnéd, és nem összeírni egy kifogáslistát, miért nem tudod a 100as tempót tartani...
- mert öreg
- mert OT-s
- mert most lett felújítva
- mert akkor hiába tudott kéccáal menni, csak 100al mentek
- mert nem hűt, mer gyárilag direkt rosszul hűt, hogy ne lehessen vele menni
- mert ez amerikai fixkormányos, csak egyenesen lehet vele
- mert limuzin akartam, de csak ez volt 5méter alatt
- mert én vagyok öreg
...