Mustang lengéscsillapító
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Mustang lengéscsillapító
Csak gondoltam megosztom veletek lengéscsillapítós tapasztalataimat, ez szerintem a Mustang összes generációjára igaz, de úgy általában is...
Ha cserélitek, csak párban, a jobb megéri a plusz kiadást!
Amit javasolnék: Koni piros/sárga, Bilstein, Kayaba (KYB), Tokico
Amit nem: Monroe, Gabriel...
Ha ültető rugót tesztek az autóba, akkor javasolt a gyártó sport lengéscsillapítóit venni, Koni sárga, Bilstein HD (Heavy Duty)...
Én előszőr Monroe SensaTrac-et vettem, meggyőző volt az önállítós marketing szöveg... de önámítás lett belőle, egy HÉV-átjáróban, kb. 10e km után eldurrant.
A Gabrielekről ismerősők mondtak nem túl pozitív véleményeket.
Akkor vettem sárga Konit, ami azóta is megvan és jó.
A Bilstein HD talán kevésbé kemény, viszont itthon lehetetlen beszerezni...
Ha van tapasztalat, osszátok meg velünk!
Ha cserélitek, csak párban, a jobb megéri a plusz kiadást!
Amit javasolnék: Koni piros/sárga, Bilstein, Kayaba (KYB), Tokico
Amit nem: Monroe, Gabriel...
Ha ültető rugót tesztek az autóba, akkor javasolt a gyártó sport lengéscsillapítóit venni, Koni sárga, Bilstein HD (Heavy Duty)...
Én előszőr Monroe SensaTrac-et vettem, meggyőző volt az önállítós marketing szöveg... de önámítás lett belőle, egy HÉV-átjáróban, kb. 10e km után eldurrant.
A Gabrielekről ismerősők mondtak nem túl pozitív véleményeket.
Akkor vettem sárga Konit, ami azóta is megvan és jó.
A Bilstein HD talán kevésbé kemény, viszont itthon lehetetlen beszerezni...
Ha van tapasztalat, osszátok meg velünk!
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
értem, vagyis hátra túlméretezett, előlre meg még nem tudtad kipróbálni...Chromlo írta:LTD lengéscsillapítópáros került bel. Szépen fogta az autót. Ezért azt vettem előre is, arrol nem tudok véleményt alkotni, mert miota megvettem nem mentem vele.
akkor asszem ez a hozzászólás nem számít
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Re: Mustang lengéscsillapító
StangMan írta: Amit javasolnék: Koni piros/sárga, Bilstein, Kayaba (KYB), Tokico
Nekem 4d KYB GR2 van a Mustangban. Nem tudom igazán mihez hasonlítani mivel a régi nagyon szar volt, de jónak tőnik tényleg.
Persze túl sok utat még nem láttak...
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
a KYB jó, de a top mindenképpen a Koni, Bilstein és a Tokico állítható példányai... csakhát itthon pont ezeket nem lehet vagy nehéz megszerezni
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
GR2est ajánlanak a Torinohoz is mint OEM replacement. A Gas-A-Just sokkal keményebb lehet?MrMach1 írta:Nekem 4d KYB GR2 van a Mustangban. Nem tudom igazán mihez hasonlítani mivel a régi nagyon szar volt, de jónak tőnik tényleg.
Persze túl sok utat még nem láttak...
- markoati
- Úrvezető
S:O:S
Valaki tudja esetleg hogy a 2002-es 4,6-os Mustangból passzolhat a hátsó rugó a 1992-es Mustangba?
köszi a válaszokat
Valaki tudja esetleg hogy a 2002-es 4,6-os Mustangból passzolhat a hátsó rugó a 1992-es Mustangba?
köszi a válaszokat
Passzol méretben, a rugó erejét sajnos nem vágom fejből, de mivel az aftermarkec kitek ugy vannak hogy 1979-2004, gondolom az is olyasmi lehet.
Mivel az SN95 szeria nehezebb mint a foxok, gondolom a a foxok GT-jének a 200/300 lbs-es progressziv rugóinak a keménysége körül lehet a 2002-esé... az meg elviselhető.
Mivel az SN95 szeria nehezebb mint a foxok, gondolom a a foxok GT-jének a 200/300 lbs-es progressziv rugóinak a keménysége körül lehet a 2002-esé... az meg elviselhető.
- markoati
- Úrvezető
Gyári GT rugóim vannak itthon.Akkor holnap neki rontok és csere.A benne levő mostani rugók már kicsit fáradtak.Lóg a segge.StangMan írta:Passzol méretben, a rugó erejét sajnos nem vágom fejből, de mivel az aftermarkec kitek ugy vannak hogy 1979-2004, gondolom az is olyasmi lehet.
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
szép az a segg, láttuk a topikodban, nincs baj azzal (optikailag)
- markoati
- Úrvezető
Nagyon pattog a kocsi.Lehet csak túl kemény ami benne van.Hátsó hídon is van valami + stabilizáló szarság.megyek le olajat cserélni és közben lefényképezem.szireta68 írta:szép az a segg, láttuk a topikodban, nincs baj azzal (optikailag)