A kupé 6 helye is elég a családnak...LeMans67 írta:TomiTomi asszonynak ez elelen nem lehetne kifogása: beférnek a gyerkőcök
Érdekes lehet... eladó autók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Azt ti tudjátok mi van, ha eu-ban forgalomba helyezett autóról van szó? Akkor is csak OT-vel mehet itthon, vagy akkor forgalomba helyezhető? Illetve nem tudom, hogy a kinti H-Zulassung az voltaképpen normális forgalomba helyezésnek számít-e, vagy pont olyan, mint nálunk az OT, hogy forgalomból kivont, de mehet.
Azért kérdem, mert mit kezd az ember, ha nem eredeti állapotú, vagy nem korhűen átalakított-tuningolt, ugye.
Azért kérdem, mert mit kezd az ember, ha nem eredeti állapotú, vagy nem korhűen átalakított-tuningolt, ugye.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ha az EUban forgalomban van egy autó, akkor itthon mindenképpen forgalomba kell helyezni, nem lehet arra hivatkozni, hogy nem eléggé környezetbarát. Ettől regadó még van, természetesen. És műszakilag is alapvetően rendben kell lennie.
A H a németeknél az OTnek felel meg. Valahogyan azt is át lehet venni, de azt nemtom igazán, hogy hogyan.
A H a németeknél az OTnek felel meg. Valahogyan azt is át lehet venni, de azt nemtom igazán, hogy hogyan.
Róla tudunk vmit?:
http://www.hasznaltauto.hu/2235485_ford_mustang_1988
már csak azért mert ez a csepeli szalon ez közel van hozzám és beugrok vmikor megnézni és h egyáltalán tudjuk e kié-mié
http://www.hasznaltauto.hu/2235485_ford_mustang_1988
már csak azért mert ez a csepeli szalon ez közel van hozzám és beugrok vmikor megnézni és h egyáltalán tudjuk e kié-mié
na megnéztem az autót, első ránézésre patent, de a beltér úgy egybe van de elég napszívta, a motortéren látszik h nem nagyon nyulkáltak benne, csupa dzsuva, habár pl a generátor felújított, olajfolyást is csak kicsit láttam, ki tudja lehet cska egy kis brigéciolos gőzborotva kéne és villogna, az embernek mondtam h regisztráljon be ide, itt mégiscsak ilyen körökben mozgó emberek vannk, hátha érdekel vkit az autó, de ha bontásra adná engem mindenképp érdekel 1-2 apróság:D
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Érdekes-újdonság!
Úgy látom, hogy nem elég alaposan olvasod a fórumot. Nézz be ide.Zsozsó írta:Egy vadiúj póni, látott már valaki ilyet?
http://www.hasznaltauto.hu/2012503_ford_mustang_2005
Ismeri valaki ezt az autót?Mennyit fogyasztanak ezek?Valós lehet a 250le?Megérhet ez 7millát:
Ismeri valaki ezt az autót?Mennyit fogyasztanak ezek?Valós lehet a 250le?Megérhet ez 7millát:
Ez 1 lityóval fogyaszt kb. kevesebbet atlagban mint a 4.6-os, szóval a fogyasztás miatt nem éri meg...
az ár meg nemtom... én nem venném meg... lenne más ötletem is a mostani választékból...
az ár meg nemtom... én nem venném meg... lenne más ötletem is a mostani választékból...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: