2008.8.1-3. - 7. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, Komárom
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Muszáj volt, "Cruisingvezetői utasítás", hogy aktívabbnak kell lennem
Azzal együtt ennek is örülhetünk, mert ritkaság kis hazánkban. Sajnos még mindig mopar és GM uralom van veterános körökben, illetve 70 előtti Mustangok. Felsőtárkányban is volt egy Mach 1. Lila színben és meglehetősen kérdéses állapotban...
Azzal együtt ennek is örülhetünk, mert ritkaság kis hazánkban. Sajnos még mindig mopar és GM uralom van veterános körökben, illetve 70 előtti Mustangok. Felsőtárkányban is volt egy Mach 1. Lila színben és meglehetősen kérdéses állapotban...
Azt meg hogy?Fel alá járkált,a sörsátor mögött mutogatta a készséges tulaj,még azt is megengedte hogy beleüljenek a kiváncsi emberek.Egyébként élőben pont olyan ahogy a filmben kinézTomiTomi írta:Elég hátul állt. Még van pár kép.
Én meg azt sajnálom, hogy a DeLorean-t nem vettük észre.
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Ez az autó a Lacié. Egy fox-a volt régebben amivel mindog föstöltetett.TomiTomi írta:Az a kocsi itt is itt volt.GTPeti írta:Felsőtárkányban is volt egy Mach 1. Lila színben és meglehetősen kérdéses állapotban...
Ezt egy Pick Up Mustang formájában vette, félkészen, meglehetösen hiányos állapotban. Már össze vissza volt vágdosva szegény autó.
A hiányzó kasznielemeket ithon kalapálták ki hozzá. kb egy év alatt lett ilyen állapotú.
ezt a pikapos sztorit nem tudtam
nem is értem bakker...
nem néztem meg nagyon, de egyértelmű, hogy használatra csinálta meg... szóval nem egy múzeumi darab
szvsz nem rossz a színe sem...
nem is értem bakker...
nem néztem meg nagyon, de egyértelmű, hogy használatra csinálta meg... szóval nem egy múzeumi darab
szvsz nem rossz a színe sem...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Megnéztem,nekem tetszett nagyon.Van pár apróság rajta ami nem évjárat azonos,de pöpec verda.LeMans67 írta:Mivel a Mach1 eladásra megy, ezért nem mondtam róla semit, csak finoman céloztam a matricákkal...
Nekem tetszett, látnék benne fantáziát, de az ára még mindig nagyon sok...
A '68-as piros fehér csíkokkal-t megnézte valaki? Én mindig csak mozogva láttam, vagy már bezárva...