Nyitott Mustang II?
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Nyitott Mustang II?
Ezen az egy képen kívül nem láttam még másikat a kabrió MustangII-ről.
Ha jól tudom valamelyik autószalonra készült ez az egy gyári példány bemutató céllal.
Illetve lengedeznek hírek arról, hogy néhány utólagos átépítés is készült még. De azok már házi kivitelben.
Ha jól tudom valamelyik autószalonra készült ez az egy gyári példány bemutató céllal.
Illetve lengedeznek hírek arról, hogy néhány utólagos átépítés is készült még. De azok már házi kivitelben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MrMach1 2008.07.04 14:35-kor.
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
Én még arról sem tudtam, hogy egyáltalán készült belőle gyári a MustangII.org-on van egy-két otthoni átépítés, még homokfutót is csináltak belőle.MrMach1 írta:Ezen az egy képen kívül nem láttam még másikat a kabrió MustangII-ről......
Itt egy otthon épített:
http://mustangii.org/gallery/RandyClark/
Meg van valami igazi "barom", aki egy (talán) TopFuel, MustangII rendőrautóval nyomul(t) drag versenyeken.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Befűtöttem a guglit és erre akadtam:
1978 Ford Mustang King Cobra Convertible
A lírás szerint ezt az autót újként alakították át az Emmess Coachbuildersnél Floridában. És állítólag 44 darab készült.
Forrás: Mustang Monthly
Dögös így kivül-belül pirosan.
1978 Ford Mustang King Cobra Convertible
A lírás szerint ezt az autót újként alakították át az Emmess Coachbuildersnél Floridában. És állítólag 44 darab készült.
Forrás: Mustang Monthly
Dögös így kivül-belül pirosan.
Ami ezeken a képeken kijön, hogy mennyire döbbentesen nem illik a 13as kerék a Mustang II-re.... totálisan elszarja az arányait...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
nem térünk... akkor témásítom... ezeken a King Cobra Convertible képeken nagyon kijön, hogy mennyire aránytalanul picik a 13as kerekek a Mustang II-n
-= '87 Ford Mustang GT =-
Én csak azn gondolkodom, hogy a KC az nem coupe volt, hanem 3 ajtós. Most akkor mi is van? Levették a tetőt, a harmadik ajtót, feltettek egy coupe csomi tér ajtót? Vagy inkább az egyszerűbb megoldást választották, és vettek e gy coupe-t, amiről tető le, utána felrakták rá a spoilereket, meg a felnit, meg a matricákat? Akkor ez miért KC???? Nem csak felöltöztettek egy coupe-t?
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Azt én is néztem, hogy az első képen mennyire bénán néz ki a kerék.StangMan írta:úgy is lehet, nagyobb kerék akár így akár úgy...
Pedig amúny annyira nem vészes, de azon a képen nagyon feltűnő.
Ami fontosabb lenne, hogy hátulra szélesebb kerekek kerüljenek, amik legalább a kaszni széléig kiérnek..
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]