A csóka szerintem egy 3.8-assal menekül a zsaruk elől (a GT azért elment volna bőven)... és csinál 1-2 ügyes manővert
![Wow! :wow:](./images/smilies/wow.gif)
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
StangMan írta:Hát nem így akartam megnyitni ezt a topikot, de annyira kemény ez a video, hogy betettem...
A csóka szerintem egy 3.8-assal menekül a zsaruk elől (a GT azért elment volna bőven)... és csinál 1-2 ügyes manővert![]()
2008 Ford Crown Vic Police Cruiser adatlapBandit írta:Elég bitang módon, meg vannak bökve az amcsi police cruiser-ek.
Nem mid olyan izmos. Ez államonként és department- enként változik. Például a Highway Patrol-nál akadnak 350 lovas gépek is.StangMan írta:2008 Ford Crown Vic Police Cruiser adatlapBandit írta:Elég bitang módon, meg vannak bökve az amcsi police cruiser-ek.
a motor az cső széria... erősített alváz és futómű van...
a legucsó 1999-2004 sima GT-k 260lovasak... vagy 100kilóval könnyebbek... lazán elmegy neki...
a súlytöbblet ellenére is eléggé ráment a rendőr, nem tudott elmenni, ez tuti 3.8as...
akkor majd énBandit írta:Nem rég láttam egy magyar Mondeo ST220+-t mielőtt megkapta volna a matricákat. Elég komoly futómű volt alatta és motor is piszkágatva volt. De semmi konkrétumot nem árultak el.
Hát nem tudom, hogy a rendőr tudja-e jobban akit épp beleültettek, vagy a kereskedésben dolgozó ember aki a flottát kezeli és forgalomba helyezte...StangMan írta:akkor majd énBandit írta:Nem rég láttam egy magyar Mondeo ST220+-t mielőtt megkapta volna a matricákat. Elég komoly futómű volt alatta és motor is piszkágatva volt. De semmi konkrétumot nem árultak el., mert dolgoztam egy OBB-s nyílt napon, és beszélgettem a rendőrőkkel....
az ST220 es az Octavia RS is motorra es futóműre cső széria... az átlagos vagy picitt jobb autókhoz ez is elég bőven...
ha nem, akkor ott a rádió és a helikopter