"Volt egyszer egy vadkelet" - 08.07.12.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Na, hát én is duplán, triplán sajnálom, hogy megint kimaradtam ebből is. 
Szombaton ugyan chilisbabot készítettem én is (10 litert), és a feeling ezen része megvolt, de hát minden nem lehet egyszerre.
Szerencsétek volt az idővel is, mert ugye vasárnapra elromlott rendesen.
Megint csak azt tudom mondani, hogy next time. Vagy küldök egy fotót, hogy tudjátok, ki vagyok.

Szombaton ugyan chilisbabot készítettem én is (10 litert), és a feeling ezen része megvolt, de hát minden nem lehet egyszerre.
Szerencsétek volt az idővel is, mert ugye vasárnapra elromlott rendesen.
Megint csak azt tudom mondani, hogy next time. Vagy küldök egy fotót, hogy tudjátok, ki vagyok.

Alien

papamaciékról vannak nagyon jó képek, csak az mégis Chrysler.... hiába tecc

Meg van somiékról is, de ott meg nem látni a környezetet, szóval úgy meg nem annyira dizájnos...
maradt ez, ahol ott a kanyargós út, egy Stang... mi kell még?

-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Somiék nem voltak sosem szinte mögöttünk, te meg előreszaladtál mindig. Ezek voltak a lehetőségek.StangMan írta:![]()
papamaciékról vannak nagyon jó képek, csak az mégis Chrysler.... hiába tecc![]()
Meg van somiékról is, de ott meg nem látni a környezetet, szóval úgy meg nem annyira dizájnos...
maradt ez, ahol ott a kanyargós út, egy Stang... mi kell még?

nah, bekerültek Chromló képei is a Vadkelet galériába...
egy kis ízelítő:
A dühöngő örült

Csendélet

Ez van, Chromlo bukta

Down the road... Zseniális kép!!! Biztos nem direkt volt

Az album itt látható
egy kis ízelítő:
A dühöngő örült

Csendélet

Ez van, Chromlo bukta

Down the road... Zseniális kép!!! Biztos nem direkt volt

Az album itt látható
-= '87 Ford Mustang GT =-