Mi nem érünk rá csütörtökön, de azért jó kocsikázást.StangMan írta:bandit, malvin, ti ?
Esti cruising, rendszertelenül
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Úgy olvasom (?!) nehezen áll össze az útvonal, mint ötlet, ha a tagságot növelő akció a cél (is) akkor egy belső városi krúzolás, körút, Hősök tere, Andrássy út, stb.
Nem tudom, hogy az „egyesületnek” van e http://www.ford-cruising.hu/ matrica, így készítettem magamnak egyet. Ha Titeket is érdekel, szívesen adok egy kedvező árat. Akár holnapra is el tudom készíteni. Én magamnak kicsit speckot készítettem mágnes táblán fényvisszaverős.
Fiona
Nem tudom, hogy az „egyesületnek” van e http://www.ford-cruising.hu/ matrica, így készítettem magamnak egyet. Ha Titeket is érdekel, szívesen adok egy kedvező árat. Akár holnapra is el tudom készíteni. Én magamnak kicsit speckot készítettem mágnes táblán fényvisszaverős.
Fiona
fiona
jaja, ha autózni akarunk akkor mindenképpen városból ki... sajnos a városi pöcsölés nem igazán autózás...
útvonal ötlet van, csak ilyenkor (mivel 7kor indulna a cruise) mindig a km-ekkel van a gondunk, 100-120-nál ne legyen több, hogy még emberi időben vissza is érjünk, de mondjuk számítani kell rá, hogy a visszaérés 11körül lesz...
kérdés, csak 7kor tudunk indulni ?????
útvonal ötlet van, csak ilyenkor (mivel 7kor indulna a cruise) mindig a km-ekkel van a gondunk, 100-120-nál ne legyen több, hogy még emberi időben vissza is érjünk, de mondjuk számítani kell rá, hogy a visszaérés 11körül lesz...
kérdés, csak 7kor tudunk indulni ?????
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Igen tisztelt Hölgyeim... és izé... urak
Van szerencsém bejelenteni a holnapi krúz útvonalát
Találkozó 1/2 7 és 3/4 7 között Csillaghegy magasságában, a Szentendrei út mellett található Csillagvár (ex-Süba) parkolójában.
Indulás 7kor
Aki nem jön magára vessen
Az útvonal
Ahogy a Mustang tali is indult...
Bp - Pomáz - Csobánka - Pilisvörösvár - Pilisjászfalu - Tinnye - Úny...
itt bemehetünk Máriahalomra ha akarunk, van ott vmi Biofalu... kb 5km kitérő, aztán lehet, hogy van vmi jó fényképezős hely...
Onnan (vagy ha nem megyünk a Biofaluba) Sárisáp - Annavölgy - Tokod - Esztergom...
Hazafelé vagy krúz a dunaparton vissza vagy a hegyen át, Dobogókő és onnan Pomáz felé...
~ 100 km feledhetetlen extázis !!!
Ha Tinnye, akkó ingyen a dinnye,
világító bugyik Únyban,
Késdobálók a Biofaluban,
A Fekete Obeliszk az ülepével húzza ki a szeget a falból Annavölgyben,
és végül Tokodon ragya lesz a... ...
Fényképezkedés az éjszakában.. a vámpírok bálnak!!!!
Akikre számítunk
StangMan
Chromlo
TomiTomi
Schmidi
Fiona
LeMans

Van szerencsém bejelenteni a holnapi krúz útvonalát

Találkozó 1/2 7 és 3/4 7 között Csillaghegy magasságában, a Szentendrei út mellett található Csillagvár (ex-Süba) parkolójában.
Indulás 7kor
Aki nem jön magára vessen

Az útvonal
Ahogy a Mustang tali is indult...
Bp - Pomáz - Csobánka - Pilisvörösvár - Pilisjászfalu - Tinnye - Úny...
itt bemehetünk Máriahalomra ha akarunk, van ott vmi Biofalu... kb 5km kitérő, aztán lehet, hogy van vmi jó fényképezős hely...
Onnan (vagy ha nem megyünk a Biofaluba) Sárisáp - Annavölgy - Tokod - Esztergom...
Hazafelé vagy krúz a dunaparton vissza vagy a hegyen át, Dobogókő és onnan Pomáz felé...
~ 100 km feledhetetlen extázis !!!
Ha Tinnye, akkó ingyen a dinnye,
világító bugyik Únyban,
Késdobálók a Biofaluban,
A Fekete Obeliszk az ülepével húzza ki a szeget a falból Annavölgyben,
és végül Tokodon ragya lesz a... ...
Fényképezkedés az éjszakában.. a vámpírok bálnak!!!!
Akikre számítunk
StangMan
Chromlo
TomiTomi
Schmidi
Fiona
LeMans
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2007.08.01 14:49-kor.
az Piliscsaba és Tinnye között van, mehetünk arra is... az út elég szar, de majd túléljük vhogy...
http://www.uvegtigrisetterem.hu/bufe.html
Akkor Üvegtigris beiktatva !
http://www.uvegtigrisetterem.hu/bufe.html
Akkor Üvegtigris beiktatva !