2010- Ford Fusion
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
2010- Ford Fusion
2010 Ford Fusion
Ford bemutatta a 2010-es Fusion első képeit. Eddig annyit tudni róla, hogy 3 féle motorral lesz kapható:
- 2,5l-es soros 4 hengeres, 174 LE, 233 Nm
- 3,0l-es V6-os, 240 LE, 309 Nm
- 3,5l-es V6-os, 263 LE, 338 Nm
Mindegyikhez 6 sebességes automata váltó kapcsolódik. Ford azt igéri, hogy a 4 hengeres 10 %-kal, a 6 hengeresek 4-6 %-kal lesznek takarékosabbak mint a régi, gyengébb motorokkal.
Lesz hibridváltozat is, amelynél 5 l / 100 km-es fogyasztást igérnek.
Ford bemutatta a 2010-es Fusion első képeit. Eddig annyit tudni róla, hogy 3 féle motorral lesz kapható:
- 2,5l-es soros 4 hengeres, 174 LE, 233 Nm
- 3,0l-es V6-os, 240 LE, 309 Nm
- 3,5l-es V6-os, 263 LE, 338 Nm
Mindegyikhez 6 sebességes automata váltó kapcsolódik. Ford azt igéri, hogy a 4 hengeres 10 %-kal, a 6 hengeresek 4-6 %-kal lesznek takarékosabbak mint a régi, gyengébb motorokkal.
Lesz hibridváltozat is, amelynél 5 l / 100 km-es fogyasztást igérnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TomiTomi 2010.05.24 16:33-kor.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ford SmartGauge és EcoGuide
A hibrid 2010-es Fusion és a 2010-es Mercury Milan egy újfajta műszerfalat kap:
A különlegessége az, hogy a kerek analog műszer két oldalán LCD kijelzők vannak, melyek a szokásos értékeken felül levlekkel mutatja, hogy mennyire takarékosan közlekedik az autós. Arra számítanak, hogy ez jobban ösztönzi a vezetőket a környezetbarát vezetésre.
A hibrid 2010-es Fusion és a 2010-es Mercury Milan egy újfajta műszerfalat kap:
A különlegessége az, hogy a kerek analog műszer két oldalán LCD kijelzők vannak, melyek a szokásos értékeken felül levlekkel mutatja, hogy mennyire takarékosan közlekedik az autós. Arra számítanak, hogy ez jobban ösztönzi a vezetőket a környezetbarát vezetésre.
még szerencse, hogy a levelek nem állandóan vannak ott... értem a szándékot, nem butaság, de hogy levelekkel és szép kis növénnyel legyen mutatva... ez már megabuzis... nekem...
mondjuk az autó sem tetszik, de van ez így...
mondjuk az autó sem tetszik, de van ez így...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szvsz a procik már a maiakban is benne vannak. Csak a kijelző lett nagyobb és több szoftver van benne.LeMans67 írta:hehe még valami ami remek hibalehetőség?
A mai autók elektromos rendszere általában hagy maga után némi kivetni valót. Így pont eljött az ideje, hogy még némi kis elektronikát tegyünk már bele, plusz energia felvétel, fogyasztás, de beszéljünk közben a takarékosságról...