Milyen lesz a 2010-es Mustang?
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
2010 Ford Mustang Packaging Guide (kivitelek)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TomiTomi 2008.11.18 22:07-kor.
na, akit érdekel, nézzen el a hivatalos oldalra.... szuper a bemutató...
2010 Mustang hivatalos oldal
Egyenlőre még nemtom... ezzel a kerekítéssel asszem pont a karakterességét veszítette el...
Az orra jó, tetszik az 70es orrdizájn... de nekem vhogy túl kerek az egész...
nemtom... még néznem kell egy darabig...
2010 Mustang hivatalos oldal
Egyenlőre még nemtom... ezzel a kerekítéssel asszem pont a karakterességét veszítette el...
Az orra jó, tetszik az 70es orrdizájn... de nekem vhogy túl kerek az egész...
nemtom... még néznem kell egy darabig...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Gyakorlatilag egy Trabantnyi eltérés van a 6 és a 8 hengeres között... Miért vesz valaki 6-ost nem is értem (az árat leszámítva). Nem nagyon hiszem, hogy komoly eltérés lenne fogyasztásban, míg hang és élmény tekintetében annál nagyobb...TomiTomi írta:Nekem tetszik.
Viszont inkább az a csalódás, hogy a V6-os még mindig a 4 l-es motor. Azt hittem, hogy végre ide is bekerül a 3,5 l-es, 265 LE-s motor. Bár akkor túl kicsi lenne a teljesítmény különbség a V8-hoz...
A formát jobb, ha nem piszkálom, mert kiakadnak páran Inkább Stanget idézve: pont a karakteres részeket tüntették el és kissé elkezdték Japánosítani (kerekítik mindenhol...). Ettől ez a gép is olyan olvadó hókupac formájú lett. A belseje viszont, ha élőben is ilyen jó, akkor komoly előrelépés...
igen, a belsejére én is kiváncsi vagyok...
elsőrorban a minőségre.... a klímavezéerlő-rádió-konzolt meg szintén szoknom kell... egyenlore az is nemtudom...
elsőrorban a minőségre.... a klímavezéerlő-rádió-konzolt meg szintén szoknom kell... egyenlore az is nemtudom...
-= '87 Ford Mustang GT =-