FoMoCo hírek
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main: ... 13.&366215 ajjaj,szerintem meg a fostalicska volvot meg sem kellett volna venni.
Dübörög a Ford????
Elég komolyan az a véleményem, hogy ez a válásg, egy nagyon durva spekuláció...
És ha ez így van, akkor az ultra durva, hogy valaki(k) ha akarja(ák) be tudják dönteni a világgazdaságot...
Elég komolyan az a véleményem, hogy ez a válásg, egy nagyon durva spekuláció...
És ha ez így van, akkor az ultra durva, hogy valaki(k) ha akarja(ák) be tudják dönteni a világgazdaságot...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Saleen eladó
Index: Eladó a Saleen sportkocsigyár
Index: Eladó a Saleen sportkocsigyár
Észak-Amerika talán legismertebb önálló sportkocsigyártó vállalkozása eladósorba került, de ha nem sikerül új tulajdonost találni, az is elképzelhető, hogy egyszerűen felszámolják.
Heh... durva...Nem is tudtam, hogy Saleen csak azért szállt ki, mert összekülönbözött az új tulajdonossal... És vele együtt mentek a koponyák is... Mit is mondanak az új tulajdonosokról... ???? Elkúrták???
-= '87 Ford Mustang GT =-
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Totalcar: A Fordnál nem a fejlesztésen spórolnak
Bár ugyanakkora lekvárban van a Ford is, mint a GM és a Chrysler, a cég egyelőre nem csökkenti az új típusok fejlesztésére fordítandó forrásokat.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Totalcar: Nyereséges maradhat az európai Ford
A harmadik negyedév eredményei alapján úgy tűnik, a Ford európai részlegét egyelőre nem érintette a válság olyan mértékben, mint sok más riválisát.