Itt ünneplünk
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Hát az még hagyján, hogy 1 évesek vagyunk...
... de 1 nappal az 1 éves szülinapunk után beregisztrált a 100. tagunk is
Szia Lola
... de 1 nappal az 1 éves szülinapunk után beregisztrált a 100. tagunk is
Szia Lola
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Ma 23 éves a legkissebb ugrifüles, a Ford Aerostar!
Az autó aki nem ismerné egy kis egyterű.
Kétféle karoszzéria állt rendelkerésre, az alap, és egy nyujtott kivitelű.
Sor4 /2.3/ vagy v6 /2.9, 3/ motorokkal hozták forgalomba, az akkor "divatos" EFI befecskendező rendszerrel.
Váltóügyileg a kicsit problémás automata /A4LD/ , és egy kézi kapcsolású /M5R1/ nyomatékváltóművel került forgalomba.
Enyhe érdekesség, hogy volt kapcsolható összkerékhalytású változata , melynek elég sok eleme megegyezett a Bronco II -ével.
Az autó aki nem ismerné egy kis egyterű.
Kétféle karoszzéria állt rendelkerésre, az alap, és egy nyujtott kivitelű.
Sor4 /2.3/ vagy v6 /2.9, 3/ motorokkal hozták forgalomba, az akkor "divatos" EFI befecskendező rendszerrel.
Váltóügyileg a kicsit problémás automata /A4LD/ , és egy kézi kapcsolású /M5R1/ nyomatékváltóművel került forgalomba.
Enyhe érdekesség, hogy volt kapcsolható összkerékhalytású változata , melynek elég sok eleme megegyezett a Bronco II -ével.
Hölgyek-urak...
picit off voltam egy darabig, így kimaradtam minden ünnepi jóból...
Így utólag is remélem, hogy az ünnepek mindenkinek jól teltek, és a lehető legjobbakat kívánom 2009-re!!!!
A többi gondolatom a nyitólapon
picit off voltam egy darabig, így kimaradtam minden ünnepi jóból...
Így utólag is remélem, hogy az ünnepek mindenkinek jól teltek, és a lehető legjobbakat kívánom 2009-re!!!!
A többi gondolatom a nyitólapon
-= '87 Ford Mustang GT =-