III. Magyar Mustang Találkozó és Ford Cruising, 2009.04.18
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Na jó, leadom mi történt. Ugye ápr. 18. a szülinapom. Eddig ez jó. Kértem USA autó fan páromat, hogy semmi mást nem kérek, mnthogy menjünk el a cruisingra. Beleegyezett, és én elkzdtem intézkedni. Aztán minap közölte, hogy akkor elmegyünk megnézni a mustangokat, aztán délután pikniket tervez a zergével (ami egy 73as Impala kombi, most várunk az OT rendszámra). Kérdem, akkor nem megyünk cruisingolni? Erre azt mondta, hogy csak akkor menjek ilyen talikra, ha megvan a megfelelő autóm. Addig felesleges... Nagyon szomi lettem, mert nekem még csak tervben van a pony.
Bocs, hogy untattalak benneteket a kis sztorimmal. Csak szerettem volna tisztázni a dolgokat, mert hülyén érzem magam kissé, hogy miután kikönyörögtem nálatok, hogy mustang nélkül is részt vegyek a túrán, mégsem megyek... Már nem is várom a szülinapom...
Bocs, hogy untattalak benneteket a kis sztorimmal. Csak szerettem volna tisztázni a dolgokat, mert hülyén érzem magam kissé, hogy miután kikönyörögtem nálatok, hogy mustang nélkül is részt vegyek a túrán, mégsem megyek... Már nem is várom a szülinapom...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Gyertek az Impalával. Lesz más OFF autó is. És szép régi USA vasnak amúgy is örül mindenki.Prouda írta:Na jó, leadom mi történt. Ugye ápr. 18. a szülinapom. Eddig ez jó. Kértem USA autó fan páromat, hogy semmi mást nem kérek, mnthogy menjünk el a cruisingra. Beleegyezett, és én elkzdtem intézkedni. Aztán minap közölte, hogy akkor elmegyünk megnézni a mustangokat, aztán délután pikniket tervez a zergével (ami egy 73as Impala kombi, most várunk az OT rendszámra). Kérdem, akkor nem megyünk cruisingolni? Erre azt mondta, hogy csak akkor menjek ilyen talikra, ha megvan a megfelelő autóm. Addig felesleges... Nagyon szomi lettem, mert nekem még csak tervben van a pony.
Ha ez segit, most nekem sincs Mustangom, (mivel barom modjara eladtam), es ha Ivan nem ajanlja fel, hogy menjek vele a 64-es Mustangjaval a talalkozora, akkor motorral ugyan, de en is mentem volna mindenkepp! Szoval hajra!Prouda írta:Erre azt mondta, hogy csak akkor menjek ilyen talikra, ha megvan a megfelelő autóm. Addig felesleges...
Alien