Lurdy-Meet: Minden csütörtökön a Lurdy hátsó parkolójában
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Hát, őszintén szólva nem autókáznék 3 órát oda meg ugyanennyit vissza, több mint 500 km-t, hogy két órát nézegessem a kocsikat, még az offal se, nemhogy a szegény pónival. Lehet, ott lehelné ki a lelkét hazafelé, az autópálya szélén, az éj közepén. Ha már egyszer elszuszognánk odáig, az csak valami nagyobb szabású rendezvény lenne.
erre már gondoltunk a Tomival... Egyszer kimehetnénk...szireta68 írta:"Hot Summer Nites
A bécsiek rendszeres USA autó találkozója.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
nahogy aszond, hogy esténként nem töltesz 20 percet a garázsban a shifter váltogatásávalszireta68 írta:ezt meg a jövő hetit is annak szánom, be kell járatnom az új shiftert
talán már túl is van lazulva
-= '87 Ford Mustang GT =-