Spontán / véletlen találkozások
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Ma spontán üldözőbe vettünk egy fehér 2005 mustangot itt a kerületben, Fölesz titkosszolgálati módszerével követtük, és elkísértük szépen hazáig.
Egy csajszi volt a kislányával. Igyekeztem rábeszélni, hogy jöjjenek el a mustang talira, de húzódozott, hogy az ő mustangjuk nem elég szép ehhez, napi melósautó. Biztattam, hogy ennél sokkal rondábbak is lesznek, szóval jöjjenek csak nyugodtan.
Persze szórólap az nem volt nálam....
Nem hinném, hogy jönnek, de hátha.
Egy csajszi volt a kislányával. Igyekeztem rábeszélni, hogy jöjjenek el a mustang talira, de húzódozott, hogy az ő mustangjuk nem elég szép ehhez, napi melósautó. Biztattam, hogy ennél sokkal rondábbak is lesznek, szóval jöjjenek csak nyugodtan.
Persze szórólap az nem volt nálam....
Nem hinném, hogy jönnek, de hátha.
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
ma délelőtt, Bp. József körút, parkolásból kéreckedünk be a forgalomba, autó villog beenged, én megköszön, visszapillantóba néz és lát kék convertible .
dugó, autó autót ér, vészvillogó kitesz, út közepén megáll, sort feltart, kiszáll, "szép autó, jövőhéten lesz egy mustang találkozó", szórólap odaad, továbbindul, lefotóz.
röviden ennyi
dugó, autó autót ér, vészvillogó kitesz, út közepén megáll, sort feltart, kiszáll, "szép autó, jövőhéten lesz egy mustang találkozó", szórólap odaad, továbbindul, lefotóz.
röviden ennyi