Dunakanyar Cruising 2009.08.21
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Mi is nagyon jól éreztük magunkat . Jó hangulat és szép helyek, kellemes autózás, már csak egy jó kis gyalogos kirándulás kellett volna (mi nem bírtuk ki és Dobogókőn sétáltunk egy 10 percet, de sajnos olyan sokan cigarettáztak a kilátónál, hogy elmenekültünk haza).
A csoportkép ismét elmaradt, pedig Tündi mondta is... Azért biztos lesz még rá alkalom...
Nem bírom ki a Fordosok húzását, ha már ilyen képet tesznek fel:
A csoportkép ismét elmaradt, pedig Tündi mondta is... Azért biztos lesz még rá alkalom...
Nem bírom ki a Fordosok húzását, ha már ilyen képet tesznek fel:
Ez a kép legalább őszintén bemutatta, hogy mit vállt ki a Fordosokból egy GM látványa...
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
@Lömi, azt hiszem Te is jól látod, hogy Stang nem egy GM 'autó', hanem egy gyönyörű Mustang (Ford) irányába tette amit tett.LeMans67 írta:Mi is nagyon jól éreztük magunkat . Jó hangulat és szép helyek, kellemes autózás, már csak egy jó kis gyalogos kirándulás kellett volna (mi nem bírtuk ki és Dobogókőn sétáltunk egy 10 percet, de sajnos olyan sokan cigarettáztak a kilátónál, hogy elmenekültünk haza).
Nem bírom ki a Fordosok húzását, ha már ilyen képet tesznek fel:Ez a kép legalább őszintén bemutatta, hogy mit vállt ki a Fordosokból egy GM látványa...
Nah... sziretának üzenem, hogy megvolt AZ az este
GTPeti kihúzta a gyufát... Szireta "Puncikolával" locsolja
Konvoj
Bessy 6kg fagyi (még volt valami durva desszert) után is tud mosolyogni
Homályos, de igaz... Zorro is ott volt
Jókép
Tomival orvoshoz készülünk... Egy Nikon nevű daganat van a fejére gyógyulva
Sziahellószevasz... Nagyóra, sportautó, kiesekazautóból
Maj' Christől megkérdezzük, hogy hova is van az a bizonyos "puncimágnes" beépítve az autóba... a spojlereket láttam, de mágnes sehol sincs rajta... és mégis, ha valahol megjelenik...
A többi kép innen látható
GTPeti kihúzta a gyufát... Szireta "Puncikolával" locsolja
Konvoj
Bessy 6kg fagyi (még volt valami durva desszert) után is tud mosolyogni
Homályos, de igaz... Zorro is ott volt
Jókép
Tomival orvoshoz készülünk... Egy Nikon nevű daganat van a fejére gyógyulva
Sziahellószevasz... Nagyóra, sportautó, kiesekazautóból
Maj' Christől megkérdezzük, hogy hova is van az a bizonyos "puncimágnes" beépítve az autóba... a spojlereket láttam, de mágnes sehol sincs rajta... és mégis, ha valahol megjelenik...
A többi kép innen látható
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: