Kívánságok, ötletek, hibajelzések, újdonságok, stb.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Az a baj, hogy a kód kódoltan van tárolva, mi sem látjuk...
Viszont ha beir vmi akom-bakomot, es az persze hibas, akkor egy belepo oldalra dob a rendszer, ahol alul van egy link "Elfelejtettem a kódot"...
Nah arra katt es akkor kuldi a jelszot az email cimere...
Viszont ha beir vmi akom-bakomot, es az persze hibas, akkor egy belepo oldalra dob a rendszer, ahol alul van egy link "Elfelejtettem a kódot"...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
StangMan írta:Az a baj, hogy a kód kódoltan van tárolva, mi sem látjuk...

féyképek, tudod, a múltkori krúzról...

Üdv Chromlo!Chromlo írta:Szeretnék Schiszinek egy belépési kodot kérni email-ben, mert nem tud belépni.
Köszönöm.
Nekem is ez volt a gond, nem tudtam belépni, pedig kértem új jelszavat...
Rájöttem hogy a böngészőm a rossz, (Mozilla Firefox) utána telepítettem az Opera böngésző programot, azzal működik...
Persze ez csak egy tipp, nekem bejött, lehet hogy nálatok is ez a gond...

Remélem hogy segítettem valamit!
[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
Ezt akartam még mondani... Asszem MrMach1-nek is volt hasonló gondja... aztán hihetetlen módon magtól megjavult...
Én megnéztem IE-vel és FireFox-al is és mindkettővel megy... nemtom mi lehet a gond... Lehet, hogy frissiteni kene a böngészőtöket... ha nincs belőle újabb, akkó...
...*
* a ... sok minden lehet
, de elsősorban gyilkolási szándék 
Én megnéztem IE-vel és FireFox-al is és mindkettővel megy... nemtom mi lehet a gond... Lehet, hogy frissiteni kene a böngészőtöket... ha nincs belőle újabb, akkó...
...*
* a ... sok minden lehet

-= '87 Ford Mustang GT =-
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Ugyanaz, annyival megspékelve, hogy a fórum főoldalon a hozzászólások elakadtak 10. 24.-nél. Tehát utolsó hozzászólásként azokat jelzi. Ha megnyitom a topicot, akkor látszanak az új hozzászólások is!somi írta:Ez meg mi?![]()
Could not insert new word
DEBUG MODE
INSERT IGNORE INTO fcbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('Értjük', 0)
Line : 234
File : functions_search.php