e-bay rendelés segitség..
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
e-bay rendelés segitség..
sziasztok találtam bontott hátsó szélvédőt a lincolnhoz 89 dodoért.
hozáteszem az új 203ezer+szállitás.
tudna nekem segíteni valaki hogy az üveg valahogy hazaérjen a nagy pocsolyán túlról?
tudna nekem segíteni valaki hogy az üveg valahogy hazaérjen a nagy pocsolyán túlról?
- somi
- Városi versenyző
Ezekhez a nagy szarokhoz valami ember kell. Atlantic Motors boltos Géza?
Vagy hirdet egy amerikás magyar figura a vényócon szállítást. Ez:
http://www.legipista.com/ Talán érdemes megpróbálni.
Én szállíttattam Mamuttal is, de azt elég nehéz kivárni.
Ezek repülővel jönnek, szerintem a konténer macerásabb, és nem is hiszem, hogy nagyon olcsóbb.
Vagy hirdet egy amerikás magyar figura a vényócon szállítást. Ez:
http://www.legipista.com/ Talán érdemes megpróbálni.
Én szállíttattam Mamuttal is, de azt elég nehéz kivárni.
Ezek repülővel jönnek, szerintem a konténer macerásabb, és nem is hiszem, hogy nagyon olcsóbb.
Re: e-bay rendelés segitség..
Ha mindent megveszel és javíttatsz,festetsz stb,végül nem jönnél ki jobban ha megvennéd KediLaci tragacsát?stang89 írta:sziasztok találtam bontott hátsó szélvédőt a lincolnhoz 89 dodoért.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
@stang89: RGInél is érdemes érdeklődni. Repülővel hozzák hetente a cuccot, így hamar ideér. Kérj egy ajánlatot tőlük. (Abba is bele szoktak menni, hogy Te megveszed és hozzájuk küldeted, ők meg haza hozzák.)
Re: e-bay rendelés segitség..
Ha mindent megveszel és javíttatsz,festetsz stb,végül nem jönnél ki jobban ha megvennéd KediLaci tragacsát?[/quote]
az első-hátsó üveg kéne csak a többi hálistennek kalapálható nem sok hiba lett a kasznin +festés de lehet hogy akkor már fekete lenne..
ha annyi pénzem lenne hogy caddylaciét meg tudná venni nem fájna a fejem
de ha nincs üveg akkor megy a háztól ...az első jó ajánlatért odaadom
az első-hátsó üveg kéne csak a többi hálistennek kalapálható nem sok hiba lett a kasznin +festés de lehet hogy akkor már fekete lenne..
ha annyi pénzem lenne hogy caddylaciét meg tudná venni nem fájna a fejem
de ha nincs üveg akkor megy a háztól ...az első jó ajánlatért odaadom
rgi-ék adták a hátsó üvegre a 208ezer+szállítási ajánlatotTomiTomi írta:@stang89: RGInél is érdemes érdeklődni. Repülővel hozzák hetente a cuccot, így hamar ideér. Kérj egy ajánlatot tőlük. (Abba is bele szoktak menni, hogy Te megveszed és hozzájuk küldeted, ők meg haza hozzák.)
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nekem hozott az RGI használt cuccokat is. Részben én rendeltem és hozzájuk szállíttattam Floridába. Persze az lehet, hogy szélvédőtől félnek, hogy sérül.stang89 írta:nem ,használtat nem hoznak nem kimondottan szélvédőkereskedötől van
és az nincs rendesen becsomagolva és így nem vállalja a szállítást a posta..
természetesen az újnak az ára a 200 valamennyi...
A gond postával (USPS) az, hogy 110 cm-nél hosszabb cuccot nem hajlandó elhozni. Ilyenkor minden eladó gyorspostát (UPS és tsai) ajánl. Azok viszont megfizethetetlenek. Ilyenkor szvsz az RGI egy használható alternatíva.