Öhm, nos, 1 reakció érkezett konkrétan bone-tól (aki valamilyen véletlen folytán épp árul egy ölég fasza, fiatalabb explorert kicsit drágábban, megbízható fórumtárs több éves birtoklása után

), konkrét véleménye szerint a fentebb emlegetett autó, idézem, egy lapát fos. Amit a feltüntetett ár tükrében hajlamos is vagyok elhinni, természetesen a szentek maga felé hajló keze némileges figyelembe vételével. (Ex-tulajként egy kopi fantázianevű fazont emlegetett, de nem tudom, ki az.)
Ennyiért mondjuk mati explorerét vettem volna, karbantartotta-szerette. Ezzel együtt az új tulajjal is többé-kevésbé rendszeresen kib*szik az autó, ahogy matival is tette. Ebből azt a messzemenő következtetést vontam le, hogy nem árt, ha egy autó többé-kevésbé rendszeresen karban van tartva.
Egyik autót sem láttam személyesen. Ezzel együtt, ha mondjuk el kéne döntenem, hogy előbbit vegyem 500-ért, vagy utóbbit mondjuk 750-ért, én az utóbbira voksolnék, annál is inkább, mert bone-t reklamáció szempontból abszolút korrekt embernek ismerem, tehát nem fog elhajtani a gecibe, ha két nap múlva széthullik az autó bármely fődarabja.
Itt vannak képek, leírás a bone/tms - féle autóról:
http://bgauto.hu/news.php