kérdezd meg Stangmant milyenre akarom megcsinyálni.

amúgy 190$ hozzá a matrica szett

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Ez:MrMach1 írta:Milyen debreceni citromsárga???szireta68 írta:@somi, nem kérdeznéd meg Bone kollégát tud-e valamit a debreceni 79-es mustangról???
Többszinű és komplikált, vektoros ábra.... hmmmm... perszehogyjamegmindensomi írta:Báj dö véj, ha lehet találni hozzá esetleg vektoros ábrát a neten, itthon is megcsinálja bármelyik autódekoros. Persze lehet, hogy drágább lesz
Alighanem ez volt a kicsi autóm egyik szomszédja anno...somi írta:Ez:MrMach1 írta:Milyen debreceni citromsárga???szireta68 írta:@somi, nem kérdeznéd meg Bone kollégát tud-e valamit a debreceni 79-es mustangról???
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... ng-3307377
Hát, az okker közelebb van a homokszínhez, mint a sárgához. Én nem mondanám okkernek ezt, különben is, a pasik köztudottan színvakokTomiTomi írta:Pont ezt akartam mondani én is.stang89 írta:az eladó az citromsárga
a cobra a képen meg okkersárga
nagy külömbség......
Anno eléggé rozsdás volt a szentem. A front maszk a szokásos szivacsos deformálódástól terhes, és a javítás is inkább ártott neki.TomiTomi írta:De gondolom sziretát inkább az autó állaga érdekelné.
ha tudsz mesélj még, inkább most menjen el a kedvem tőle, mint 450 kilómétert feleslegesen autókázzakMrMach1 írta:Anno eléggé rozsdás volt a szentem. A front maszk a szokásos szivacsos deformálódástól terhes, és a javítás is inkább ártott neki.TomiTomi írta:De gondolom sziretát inkább az autó állaga érdekelné.
De ez 10 évvel ezelőtt volt. Azóta legalább átfestették.
Még ha ilyen ijesztő színre is...
Túl sokat nem tudok róla mondani, de előtúrom a képeket otthon.szireta68 írta:ha tudsz mesélj még, inkább most menjen el a kedvem tőle, mint 450 kilómétert feleslegesen autókázzakMrMach1 írta:Anno eléggé rozsdás volt a szentem. A front maszk a szokásos szivacsos deformálódástól terhes, és a javítás is inkább ártott neki.TomiTomi írta:De gondolom sziretát inkább az autó állaga érdekelné.
De ez 10 évvel ezelőtt volt. Azóta legalább átfestették.
Még ha ilyen ijesztő színre is...![]()