Ha keresel valamit...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Elnézést a kései reakcióért. Megrendeltem a cuccokat, ha megjöttek és beszerelésre kerültek (~május) lövök pár fotót és berakom a megfelelő topikba.MrMach1 írta:
Hoppá!
Most vettem csak észre, hogy egy 73-as kupé!!!
Mesélhetnél róla!
Meg persze képekért sem haragudnánk...
Egyébként korábban volt már szó róla a fórumon, talán valaki szemrevételezte is, a vurdontól vettem.
Valakinek elfekvőben elektromos ablakemelő motor... ha oldalfüggő, akkor anyós oldal...
Elég tesztre is, hogy lássam biztos az a szar, de ha úgy van, akkor ofkóz szívesen fel is szippantom... vagy esetleg kompatibilis vmi európai Fordból?
Elég tesztre is, hogy lássam biztos az a szar, de ha úgy van, akkor ofkóz szívesen fel is szippantom... vagy esetleg kompatibilis vmi európai Fordból?
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
nah, következő darab... ez a csatlakozó kéne nekem, mert nincs világításom... esetleg elképzelhető, hogy ilyenszerű van a korabeli EU-s Fordokban... az a világításkapcsoló csatija
-= '87 Ford Mustang GT =-