Ha keresel valamit...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Na megnéztem,ez a szám van rajt:StangMan írta:Valakinek elfekvőben elektromos ablakemelő motor... ha oldalfüggő, akkor anyós oldal...
Elég tesztre is, hogy lássam biztos az a szar, de ha úgy van, akkor ofkóz szívesen fel is szippantom... vagy esetleg kompatibilis vmi európai Fordból?
E9TB 14553 AA.
Ez vajon melyik oldal?
TechPeti
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Bronco, T-bird van.StangMan írta:Valakinek elfekvőben elektromos ablakemelő motor... ha oldalfüggő, akkor anyós oldal...
Elég tesztre is, hogy lássam biztos az a szar, de ha úgy van, akkor ofkóz szívesen fel is szippantom... vagy esetleg kompatibilis vmi európai Fordból?
Emlékeim szerit azok egyformák.
Zsozsó, köszi a kapcsolót, szombaton visszaadom... szóval az volt, hogy a kapcsoló volt szar... azok a lábak amikre a helyzetjelző csatlakozói mentek ki voltak lazulva es valszeg a mozgastol hol zártak hol nem... amugy meg mar meg van relézve a vilagitas...
szoval zsozso a kapcsolód jo, de annyira zavart, hogy az also ful ures ful, hogy a sajatomat hekkeltem meg
A helyzetjelzot atkotottem a kodlampa helyere a tompított meg maradt a helyén... akkó most veszek kapcsolót is meg kábelt is...
szoval zsozso a kapcsolód jo, de annyira zavart, hogy az also ful ures ful, hogy a sajatomat hekkeltem meg
A helyzetjelzot atkotottem a kodlampa helyere a tompított meg maradt a helyén... akkó most veszek kapcsolót is meg kábelt is...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
lzimmer írta:Ford Mustanghoz (sajathoz) keresek hatso lampaboritast szorito csavart jobb hatso reszhez....sajnos igy kerult - csavar nelkul - hozzam az auto, es nem tudom honnan szerezzek be... van valakinek veletlen???
Csavarbolt?
Gondolom ez csak egy sima lemez csavar. Vagy nem?
Ha esetleg "colos" lenne, akkor ha van a közeledben FABORY, akkor ott érdemes megnézni.
Vagy ez valami spéci alakú csavar lenne?
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
Mezei csvarbolt, ha collos akkor fabory.hulzimmer írta:Ford Mustanghoz (sajathoz) keresek hatso lampaboritast szorito csavart jobb hatso reszhez....sajnos igy kerult - csavar nelkul - hozzam az auto, es nem tudom honnan szerezzek be... van valakinek veletlen???
-= '87 Ford Mustang GT =-
-
- Úrvezető
Keresek
Sziasztok!
Keresek 91-es 2.3L-es Mustanghoz motorvezérlő computert, a 90-93-ig gyártottakban ugyanez van. Ha esetleg lenne valakinél elfekvőben, és még oda is adná( persze nem ingyé:) ) azt nagyon megköszönném:)
üdv: boldo
Keresek 91-es 2.3L-es Mustanghoz motorvezérlő computert, a 90-93-ig gyártottakban ugyanez van. Ha esetleg lenne valakinél elfekvőben, és még oda is adná( persze nem ingyé:) ) azt nagyon megköszönném:)
üdv: boldo