Fox Mustang kerekek
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Fox Mustang kerekek
Egy jól megválasztott kerék bőven elég az optikából, ezért gondoltam ebbe a topicba összeszedem amit lehet kerékügyileg.
Örök dilemma milyen kerék legyen az autón. Választék van bőven, ami látok, az lesz itt is, és a lista folyamatosan bővíthető.
Ha van valamid, tedd csak be!
Örök dilemma milyen kerék legyen az autón. Választék van bőven, ami látok, az lesz itt is, és a lista folyamatosan bővíthető.
Ha van valamid, tedd csak be!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2007.08.17 2:13-kor.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Gyári Mustang kerekek
Az alap GT kerék, a "Turbine", 15"x7"-os... 87-től 90-ig volt a GT-kre szerelve. Nekem nagyon bejön!
A "Pony", ami 91-től 93-ig volt gyárilag a GT-kre szerelve, ez már 16"-os. Nagyon szép kerék, szeretem!
"Pony" feketében
"Pony" krómozva
A gyári Fox-kerék csúcsa, '93as Cobra. 17"-os, gyönyörű, imádom
Ugyanez krómozva
'93as Cobra R kerék... 17", ez már 5csavaros, ugyanaz mint a '94 GT kerék, de polírozott peremmel, fekete küllőkkel, nagyon ritka
'94-'95 Cobra kerék, nagyon bejön
Az egykori sláger, a '95 Cobra R replika kerék, ez épp króm és 4 csavaros (a gyári 5), a replika van 4 és 5 csavarosban, 16", 17" 18"-ban
97-es GT kerekekkel
2000 Cobra R kerékkel, 18", jóóóóóóóóó
A mostani sláger, a Bullit kerék (végül is American Racing Torq-II vagy Torq-M, illetve annak a Ford megfelelője), tényleg jól néz ki !!! 17"-tól felfele és csak 5 csavaros, ez polírozott peremes sötétszürke metál
Teljesen polírozottban
A kedvencem, 2003as 10dik évfordulós Cobra kerék, Gunmetal Gray
1999-es GT kerekek
2003-as Cobra replika kerekekkel (a gyári 5csavaros)
Az alap GT kerék, a "Turbine", 15"x7"-os... 87-től 90-ig volt a GT-kre szerelve. Nekem nagyon bejön!
A "Pony", ami 91-től 93-ig volt gyárilag a GT-kre szerelve, ez már 16"-os. Nagyon szép kerék, szeretem!
"Pony" feketében
"Pony" krómozva
A gyári Fox-kerék csúcsa, '93as Cobra. 17"-os, gyönyörű, imádom
Ugyanez krómozva
'93as Cobra R kerék... 17", ez már 5csavaros, ugyanaz mint a '94 GT kerék, de polírozott peremmel, fekete küllőkkel, nagyon ritka
'94-'95 Cobra kerék, nagyon bejön
Az egykori sláger, a '95 Cobra R replika kerék, ez épp króm és 4 csavaros (a gyári 5), a replika van 4 és 5 csavarosban, 16", 17" 18"-ban
97-es GT kerekekkel
2000 Cobra R kerékkel, 18", jóóóóóóóóó
A mostani sláger, a Bullit kerék (végül is American Racing Torq-II vagy Torq-M, illetve annak a Ford megfelelője), tényleg jól néz ki !!! 17"-tól felfele és csak 5 csavaros, ez polírozott peremes sötétszürke metál
Teljesen polírozottban
A kedvencem, 2003as 10dik évfordulós Cobra kerék, Gunmetal Gray
1999-es GT kerekek
2003-as Cobra replika kerekekkel (a gyári 5csavaros)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2009.03.26 22:58-kor.
Aftermarkecc kerekek
18"-os Saleen, szép és drága
Ugyanaz krómozva
Egy régebbi HRE kerék, kovácsolt, nemolcsó
Weld Prostarokkal... nekem ezek annyira nem...
18"-os Saleen, szép és drága
Ugyanaz krómozva
Egy régebbi HRE kerék, kovácsolt, nemolcsó
Weld Prostarokkal... nekem ezek annyira nem...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2009.03.26 22:58-kor.
nem felejtettem el, és egyszer már mindent felforgattam miatta... valszeg céges gépen van, az már nehezebb... DE MEGKERESEM, TEEEEEEBandit írta:Inkább keresd meg a fotókat a kocsimról amikor még zöld volt!
Gyári Mustang kerekek
'98-as cobra kerekek
Ford Racing FR500 kerekek
2005 Mustang GT kerekek
Aftermarkec Mustang kerekek
BBS Plasma kerekek
Boyd Coddington Smoothie II-k
Centerline Warrior
Konig Monsoon
ROH Snyper
Régebbi, 4 csavaros Saleen
Saleen SSC kerekek (Foxról, 5 csavaros)
'98-as cobra kerekek
Ford Racing FR500 kerekek
2005 Mustang GT kerekek
Aftermarkec Mustang kerekek
BBS Plasma kerekek
Boyd Coddington Smoothie II-k
Centerline Warrior
Konig Monsoon
ROH Snyper
Régebbi, 4 csavaros Saleen
Saleen SSC kerekek (Foxról, 5 csavaros)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2009.03.26 23:12-kor.