3. Szlovák Mustang Találkozó, Trencin, SK, 2010.07.31
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Lyányok, lyányok!
Ekkora követ azér ne dobjatok mi kis állóvizünkbe.
@oszi: Nem hiszem, hogy ezen az egy talin kéne lemérni az amerikai fordos közösség összetartását... Minden jel arra mutat, hogy ez az esemény különböző okokból nem lesz sikeres a fórumunkból nézve. Van akit a helyszín, van akit az időpont, van akit az autója, van akit a körülményei tartanak vissza a részvételtől...
Ekkora követ azér ne dobjatok mi kis állóvizünkbe.
@oszi: Nem hiszem, hogy ezen az egy talin kéne lemérni az amerikai fordos közösség összetartását... Minden jel arra mutat, hogy ez az esemény különböző okokból nem lesz sikeres a fórumunkból nézve. Van akit a helyszín, van akit az időpont, van akit az autója, van akit a körülményei tartanak vissza a részvételtől...
sziasztok . Látod ezért nem fórumoztam eddig , mert az élő szóhoz képest félreérthető , a mondatok hangsúlya , rövividsége , netán botcsinálta bepötyögése miatt . Eszem ágában sem volt kritizálni , piszkálni , pusztán érdeklődtem . Amúgy én inkább csinálni szeretem mint beszélni róla . Valóban nem fontos , hogy épp milyen tipus , csak az hogy megpróbáljam kihozni a lehető legtöbbet . Hiszen közülünk igen keveseknek adatik meg , hogy olyan autót "vegyen " amit szíve szerint venne . Volt 80-as sor 6-os mustangom , ugyanúgy szerettem , jóléreztem magam mint a többi autómban . Sőtt megvettem három kilóért olyan évekig árult pusztulat romot , ami mindenki szerint már gyárilag "bűnronda" korcs volt, mégis 2évig építettem minden időm-enargiám-pénzem árán . ( amúgy igen kevesen értékelték ) De tavaly tavasztól őszig határtalan élvezettel tapostam ki a szemét , (10 000 KM) az eladásának a gondolata nélkül , míg egy barátom megkisértett a "gyerekkori "-álom MUSTANG cserélyével . Hogy milyen , nem mindeggy ? Na most végleg elástam magam előttetek , amúgy én sem biciglibelsőben élem az életem ugyanúgy próbálok úszni az árral szenben mint más , még ha néha erőn felül-is . Ha mégis van kedve csatlakozni valakinek egy ilyen ge..-hez mint én hát örömmel veszem . Végül ,eszemben sincs osztani az észt hisz mindenki tegye azt ami neki jó. Nekem jólesett volna nagyobb konvolyba menni , de jólesik két autóval kikirándulni-is . Beráti üdvözlettel OSZI
OSZI
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Sokszor az a gond, hogy aki régebb óta olvassa a fórumot, az úgy érzi, hogy ismeri a sokat írókat. Viszont a sokat írók az első megszolalásnál "találkoznak" vele először és ezért egy túl közvetlen hangnem az elején meglepő lehet. De ez itt nagyon OFF, még mindig örülnék, ha nyitnál egy topikot magadnak és ott mesélnél autós múltadról...
Csak egy gondolat az itteni közösségről és a "nem összetartó" Mustangosokról: az idei Mustang szülinapi rendezvényen 50 Mustang és sok más Usa forddal jöttünk össze és cruisingoltunk egy jót+ a rendszeres cruisingok is szép résztvevői létszámmal és remek hangulattal mennek.
Csak megjegyzem, nyáron borzalmasan nehéz bármit szervezni, mert a sok ember általában sok különböző időpontban megy nyaralni, ráadásul szinte minden hétvégére jut valamilyen találkozó, így ez is nehezíti a dolgokat.
Amúgy szuper a társaság több mint 2 éves cruisingos "múltam" alatt csak pozitív élményekkel lettem gazdagabb és azért is szeretem ezt az oldalt, mert más fórumokkal ellentétben mentes az egymásnak ugrástól, anyázástól. Remélem, ez a jó szokás sokáig megmarad!
Csak megjegyzem, nyáron borzalmasan nehéz bármit szervezni, mert a sok ember általában sok különböző időpontban megy nyaralni, ráadásul szinte minden hétvégére jut valamilyen találkozó, így ez is nehezíti a dolgokat.
Amúgy szuper a társaság több mint 2 éves cruisingos "múltam" alatt csak pozitív élményekkel lettem gazdagabb és azért is szeretem ezt az oldalt, mert más fórumokkal ellentétben mentes az egymásnak ugrástól, anyázástól. Remélem, ez a jó szokás sokáig megmarad!
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
(oszi, neked és az autódnak megnyitottam a topikot itt.)oszi írta:Kareszt ("szlovák") megkértem , hogy a Párkányi Pipót (T-BIRD) kérdezze meg , Ő vagy közülük valaki menne-e , és ha igen lenne e felvezetőnk . (holnapra megmondom.)
Hát akkor erről a témáról utoljára . Gardedamunk nem lessz . Viszont 3 MUSTANGAL megyünk : 67-69-73 . A szlovák klub elnöke nagyon örül hogy megyünk és vár minket szeretettel . (mondá Karesz hisz , Ő beszélt vele . ) Be is szertam kicsit , mert ha várnak hát illene oda is érni , szerintük a repülőteret biztos megtaláljuk . Én képes vagyok "másfelé " kanyarodni mint kéne bármikor ha meglátok egy szerpentines hegyi utat . Ui.: a gyorshajtás csekkjét küldhetem ide ? sajna hejbe eurótalanítanának . inkább nem viszek azt vegyékel .
OSZI
Budapest -Trencin -Budapest , autópályán 650 kilóméter volt . Megérte . A találkozó tiszta-egyszerű-és nagyszerű volt . Mi fél egyre értünk ki , 1049-edik autóként , MUSTANG-ra utaló "M"-betűt kaptunk a beléptető kapun így már tereltek is a reptér megfelelő sarkába . Régi egysorba újjabb , egysorba , legújabb kétsorba -saccra 15DB/sor . De volt CORVETTE -TRUCK-és egyéb amarikai sor is . A kordon másik felén tuning só 30-40 autó, miközben 500 méterre egésznapos gyorsulás a felszálón . Magyar csapat több kocsival ,köztük a FIESTA 9.7-es idővel ! Mindenki udvariasan köszönt és örült nekünk még egy csúnya nézést sem kaptunk . Végül ketten mentünk LACIVAL , ott találkoztunk a TATABÁNYA-i M S E frissen beszerzett fekete ELENORKLÓN-jával (volt grafit is) , aki nálunk beválalósabban egyedül ment sátorral hogy sörözhessen . Nagyon szép álapotú autó volt szinte az összes. NANÁ HOGY NEKEM VARIÁLNOM KELLET , MEGKÉRTEM AZ EGGYIK MINKET KEDVESSEN MAGYARUL ÜDVÖZLŐ IDEGENT , HOGY A PRECÍZ-PÁRHUZAMOSAN PARKOLÓ LEGÚJABB SOR KÖZEPÉN ÁLLÓ SVÁJCI NARANCS-FEKETE GAZDÁJÁT KERÍTSE ELŐ, ÉS KÜLDJE AZ ÜRESEBB RÉSZRE , MERTHOGY CSAK SZEREGTNÉK MELETTE FÉNYKÉPEZKEDNI , KEDVESEN KÖRÜLNÉZETT , MAJD A SÖRSÁTORBÓ HOZTA IS A VIGYORGÓ SVÁJCI CSAJT . (NEM CSAK ÉN FOTÓZTAM MÉG JÓPÁRAN .) Hát nem nagyon akaródzott hazaindulni bizony maradtunk volna még szívesen . Ha lesz jövőre biztos megyek , még ha meszebb lesz is ! AZT MÉG NEM TUDOM HOGY KERÜLNEK IDE A KÉPEK , DE EGYSZERCSAK.
OSZI
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=PqoEBwS][img]http://s3.postimage.org/oEBwS.jpg[/img][/url]
OSZI
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Látom, Silvievel megismerkedtél. Amúgy szlovák csaj, csak kint él Svájcban.oszi írta:HOGY A PRECÍZ-PÁRHUZAMOSAN PARKOLÓ LEGÚJABB SOR KÖZEPÉN ÁLLÓ SVÁJCI NARANCS-FEKETE GAZDÁJÁT KERÍTSE ELŐ, ÉS KÜLDJE AZ ÜRESEBB RÉSZRE , MERTHOGY CSAK SZEREGTNÉK MELETTE FÉNYKÉPEZKEDNI , KEDVESEN KÖRÜLNÉZETT , MAJD A SÖRSÁTORBÓ HOZTA IS A VIGYORGÓ SVÁJCI CSAJT . (NEM CSAK ÉN FOTÓZTAM MÉG JÓPÁRAN .)
Amúgy nagyon sajnálom, hogy nem tudtam kimenni.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Kaptam a szervezőktől:
3. Szlovák Mustang Találkozó, első rész
<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xJ2BtQ4bDho&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xJ2BtQ4bDho&hl ... 2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>
3. Szlovák Mustang Találkozó, első rész
<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xJ2BtQ4bDho&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xJ2BtQ4bDho&hl ... 2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>
Sziasztok . A v8-ra sikerült könyebben feltenni a képeket, még próbálkozom. Nem töröltem ki a telefonom memóriáját már rég ídy persze megtelt , emiatt nem teljes átfogó az album , csak úgy kattogtattam össze-vissza , ha tudtam volna jobban beosztom . (nem vagyok Cezaromániás hogy minden második képen az én autóm látszik , csak azt hittem van hely bőven a többinek-is .) Amúgy meglepő tanúság volt , amikor már a hazai autópályán felejánlottam Lacinak , cseréljünk autót hagy lássa a sajátját az úton menetközben innen-is, onnan-is . Hát énis láttam az enyémet , meg is lepett milyen kiba..ott alacsony , és mennyire csúnyán be van esve alá a kerék . Hát ezt áló helyzetben körbesétálva ,nam láttam eddig . Amúgy nagy a szerelem . Üdv mindenkinek
OSZI