Képek
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Képek
öööö... az első képen ugye látjuk, hogy senki nem ül a volánnál...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
há' mer' Kitt. Azért tegyük hozzá, hogy a második képen sem ül senki a volánnálStangMan írta:öööö... az első képen ugye látjuk, hogy senki nem ül a volánnál...
Elöl módosított futómű , fogasléc-csőlengőkarok-állítható rugóstagok , elöl-hátul
nagyontárcsafék , miegymás ...
nagyontárcsafék , miegymás ...
OSZI
ZOLI ALJA ...( ami a csillogásban alig látszik : 100 literes - polírozott rozsdamentesbe homokolással mattított , lobogó zászlós benzintank ... )
OSZI
Ezt ugyan szívesen felvállalnám , de sajna semmi közöm hozzá , de a tataiak kezdték és a szlovákok fejezték be . ( nemtom hogy értetted félre . ) Amúgy én nem szoktam " reflexből " fikázni más munkáját , sőt a szépért rajongani tudok , itt is ez a helyzet . ( amikor a kinti találkozón ezt forgatták a reptér aszfaltján szinte fizikálisan fájt , úgy sajnáltam . ) ÜDV . ( amúgy meg , mikor az idei komáromi bulin találkoztunk , régi jó ismerősként invitáltak be magukhoz , pedig egyszer találkoztunk pár héttel előtte náluk . Amikor látták hogy ruhával-világgal nem törődve fetrengek alatta , rögtön kaptam tolmácsot - tárlatvezetést az autóhoz . Már az első segédalvázkeret miatt " levágott " torony helyetti sík doblemeztől is orgazmusom volt . Gondolom ez látszott , mert boldogan ecsetelték az egyéb részleteket is . Hát innen tudom , és tisztelem érte . ))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára oszi 2010.12.07 22:08-kor.
OSZI
Nem tudtam ellenállni nekik . Van az a mondás , miszerint : sok lúd disznót győz . Na csak beszorítottam az IMPIT , három MUSTANG közé . . .
( Most látom csak , hogy egy " IDEGEN " is látszik , árnyék képében , az első kép bal alsó sarkán : nincs feje , és a karcsápjain , rákollók vannak !!! )
( Most látom csak , hogy egy " IDEGEN " is látszik , árnyék képében , az első kép bal alsó sarkán : nincs feje , és a karcsápjain , rákollók vannak !!! )
OSZI