Érdekes lehet... eladó autók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Re: Érdekes lehet... eladó autók
Ha valaki segítene megérteni ezt a számomra érthetetlen nyelvet, azt nagyon megköszönném!
Nagyjából arra jutottam, hogy nincs műszaki és talán a motor nem működik?
http://cgi.ebay.de/Ford-Mustang-II-/160 ... 255fa71ec7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cgi.ebay.de/Ford-Mustang-II-/160 ... 255fa71ec7" onclick="window.open(this.href);return false;
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
nem volt időm, jöttem-mentem, várt a munka, nyitni kellett a bótot.burnoczky írta:gyöngyös nincs is messze .. beugorhattálvolna hazafelé
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Silver Ghia írta:Ha valaki segítene megérteni ezt a számomra érthetetlen nyelvet, azt nagyon megköszönném!
Van ezen kívül is valami leírás?
Ami ennyit jelent:ebay írta:Biete hier einen schönen Mustang II Ghia Baujahr 1977 an.
Das Fahrzeug hat einen 2,8 L, V 6, 66 kW Motor mit Schaltgetriebe.
Bitte beachten: Frontscheibe und Kurbelwellenrad sind defekt
Das Fahrzeug ist abgemeldet und muss mit einen geeigneten Transportmittel von 15230 Frankfurt Oder abgeholt werden
Eladok egy szép 1977es Mustang II Ghia-t
A kocsinak 2,8as V6os 66 kWos motorja és kézi váltója van.
Kérem vegyék figyelembe: szélvédő és a lendkerék hibás.
A kocsinak nincs forgalmija és ezért úgy kell elszállítani az Odera mellett Franfurtból.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Ennyi csak. Köszönöm szépen!TomiTomi írta: Van ezen kívül is valami leírás?
Meglátjuk meddig megy fel az ára.
Mondjuk az út oda-vissza majd 2000 km.
Az a baj, hogy nagyon kevés értékelhető kép van csak róla.
Egyenlőre csak agyalgatok!
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Képet tuti tudsz még kérni róla.
Szvsz angolul is írhatsz egy németnek. Legalább is a nyugati oldalon az angol nem gond. (Bár tudom, hogy ez a keleti oldal, velük kevés tapasztalatom van.)
Szvsz angolul is írhatsz egy németnek. Legalább is a nyugati oldalon az angol nem gond. (Bár tudom, hogy ez a keleti oldal, velük kevés tapasztalatom van.)
- burnoczky
- Kényelmesen krúzoló
szireta68 írta:nem volt időm, jöttem-mentem, várt a munka, nyitni kellett a bótot.burnoczky írta:gyöngyös nincs is messze .. beugorhattálvolna hazafelé
majd legközelebb
bocs az off ért
Ford Mustang SN95 1996
"Mindestpreis nicht erreicht" Azaz van egy olyan ár, ami alatt nem adja el.Silver Ghia írta:Ha valaki segítene megérteni ezt a számomra érthetetlen nyelvet, azt nagyon megköszönném!
Nem tetszik a bele. Miért ragasztott padlószőnyeget a műszerfalra? A motoron a szelep dekli tömítésnél mi az a piros? 7 centi paszta?
Továbbá ghia idegen benne a kormány kerék is.
A lendkerék nem működik, az meg azt jelenti, hogy ledarálta róla a fogaskoszorút? Tolással indítható?
Éppen szabadságon vagyok, ha kell, megyek szívesen tolni
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Nem kell, nem kell, nem kell, nem kell........doGmAI írta: "Mindestpreis nicht erreicht" Azaz van egy olyan ár, ami alatt nem adja el.
Nem tetszik a bele. Miért ragasztott padlószőnyeget a műszerfalra? A motoron a szelep dekli tömítésnél mi az a piros? 7 centi paszta?
Továbbá ghia idegen benne a kormány kerék is.
A lendkerék nem működik, az meg azt jelenti, hogy ledarálta róla a fogaskoszorút? Tolással indítható?
Éppen szabadságon vagyok, ha kell, megyek szívesen tolni
Meglátjuk, meddig megy el árban. Tojok a belére, tudod hogy van itthon minden a garázsban (meg fölötte a padláson)
Szerintem vakon nem repülök rá, de azért gondolkodom egy ilyen megoldásban is. Valahogy bepajszerolom a garázsba, ha kell.
Azt meg remélem sejted, hogy Te leszel az első, akit hívok ha menni kell tolni!
Mellesleg jól elmentem a diffiért szabadságom alatt!
Egyszerűen nem volt rá időm, karácsonyi nagy takarítottunk, meg ilyen felemelő munkákat végeztem.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Na a kretén keletnémet 3 nap alatt nem volt képes válaszra méltatni a feltett kérdésemet!
Jó mondjuk angolul kérdeztem, de miért kéne tudnom németül? Azért, mert Nagyanyám Sváb volt?
Nyaljon sót, pedig ennyiért elhoztam volna, ha elmondta volna, hogy milyen az alja, meg a kaszni.
Azért sem fogok megtanulni németül!!
Jó mondjuk angolul kérdeztem, de miért kéne tudnom németül? Azért, mert Nagyanyám Sváb volt?
Nyaljon sót, pedig ennyiért elhoztam volna, ha elmondta volna, hogy milyen az alja, meg a kaszni.
Azért sem fogok megtanulni németül!!
- somi
- Városi versenyző
Hát ez a szép foxi kié?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... km-4389810" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... km-4389810" onclick="window.open(this.href);return false;
Láttam már párszor... csakhát 1guriga egy 2.3asért, akármilyen szép is...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- somi
- Városi versenyző
Persze, az ára az nagyon nem jó. Bő felébe lehetne eladni szerintem.StangMan írta:Láttam már párszor... csakhát 1guriga egy 2.3asért, akármilyen szép is...
Itthon nem viszik el annyiért sem. Egy 2.3as Mustang nem kelendő portéka... Egy ember tud a 2.3assal autózni... a Fölesz
-= '87 Ford Mustang GT =-
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Zsozsó?StangMan írta:Egy ember tud a 2.3assal autózni... a Fölesz