Ford Cruisingos naptár 2011
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Ford Cruisingos naptár
Mert biztos az utolsó simitásokat végzi a naptáron, mielőtt nyomdába megy.
Új remények, újabb hétvége jön!!!
- r.chris
- Úrvezető
- Kapcsolat:
én is izgatottan váromGTPeti írta:Új remények, újabb hétvége jön!!!
- somi
- Városi versenyző
Hol van még az április?
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Biztos dolga akadt, na, mostanság nem látni Stangmantsomi írta:Hol van még az április?
és ez a hétvége is eltelt...GTPeti írta:Új remények, újabb hétvége jön!!!
Na, mindegy. azért a honlap nagyon szép lett miután Zoli nyáron előkerült, a naptár is biztos remek lesz.
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
...ha előkerül.GTPeti írta:és ez a hétvége is eltelt...GTPeti írta:Új remények, újabb hétvége jön!!!
Na, mindegy. azért a honlap nagyon szép lett miután Zoli nyáron előkerült, a naptár is biztos remek lesz.
Mindig előkerül!
Nah... bár a gondból kijutott, és volt egy pillanat, ahol úgy gondoltam ebben az évben már nem lesz naptár... lesz.
Sajnos az első két nyomdában a minőség nem volt vmi meggyőző. Egyszerűen a technológia miatt.
De megvan, ahol készül. Az csak egy kis érdekesség, hogy ebből a digitális nyomdagépből Kelet-Európában csak 2 van.
Külön öröm, hogy ugyanazért az árért 350g-os papírra kerül, vagyis még jobb tartása lesz.
Az első teszt printet kitettem a falra... Nem is kommentálom. Szóval hajtom őket, hogy a Pilisizéi ebédre ott legyen a cucc.
Sajnos az első két nyomdában a minőség nem volt vmi meggyőző. Egyszerűen a technológia miatt.
De megvan, ahol készül. Az csak egy kis érdekesség, hogy ebből a digitális nyomdagépből Kelet-Európában csak 2 van.
Külön öröm, hogy ugyanazért az árért 350g-os papírra kerül, vagyis még jobb tartása lesz.
Az első teszt printet kitettem a falra... Nem is kommentálom. Szóval hajtom őket, hogy a Pilisizéi ebédre ott legyen a cucc.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- somi
- Városi versenyző
Mik azok az oszlopok a számok fölött?
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Napi csapadék mennyisége?!somi írta:Mik azok az oszlopok a számok fölött?
nagyon szép, szuper!!!!!
Tomi, mivel a FC ebéden nem tudok részt venni, jó, ha pénteken, vagy szombaton átviszem a naptárak árát és elhoznád nekem?
köszi
Tomi, mivel a FC ebéden nem tudok részt venni, jó, ha pénteken, vagy szombaton átviszem a naptárak árát és elhoznád nekem?
köszi
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Elhozom, s ráérsz átvételkor fizetni.GTPeti írta:Tomi, mivel a FC ebéden nem tudok részt venni, jó, ha pénteken, vagy szombaton átviszem a naptárak árát és elhoznád nekem?
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
...és tényleg. nagyon örülök Neki, és nem csak a naptár miatt.GTPeti írta:Mindig előkerül!