Ford Cruisingos naptár 2011
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Ford Cruisingos naptár
Jók a képek, de én észre vettem a kakukkos dolgot (jó jó tudom a a Kakukkkk - MOPAR is no car - ezért még csúnya nézéseket kapok tőlük is)
Stang mint igazi művész egy autót kétszer rakott a naptárba, igaz kicsit álcázta..
Viccet félre téve: Gratulálok a képekhez, jó sok idő és munka mehetett rá, de szerintem megérte...
Stang mint igazi művész egy autót kétszer rakott a naptárba, igaz kicsit álcázta..
Viccet félre téve: Gratulálok a képekhez, jó sok idő és munka mehetett rá, de szerintem megérte...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
ára: 3500,-
Ford Cruisingos naptár
StangMan 2db
szireta 1db
Mustang JD 1db
r.chris 1db
TomiTomi 3 db
Jockey 1db
Fheky 1 db
Somi 1 db
novazze 2 db
csucsu db
MrMach1 1db
GLautó 1 db
Zsozsó 2db
oszi 6 db
burnoczky 1 db
GTPeti 3 db
MANiA 4 db
EPP 1 db
attish 1db
explorer5.0@V8 1db
black 1 db
Suenike@FK 1db
Capt@V8 1db
38-nál tartunk a 40-ből.
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Lurdy jó, időpontot egyeztetünk
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Tomi, az nem megoldható, hogy a naptárt leküldöd postán én meg a postaköltségeket+ a naptár árát átutalnám. Sajna még egyhamar tutti nem fogok tudni utazni.TomiTomi írta:@Jockey, MustangJD és a többiek: Ha minden igaz ma este a kezemben lesznek a naptárak. Utána egyeztetnék , hogy kinek mikor és hogyan tudom átadni. Előzetesen Budapestieknek és környékieknek az az ajánlatom lenne, hogy csütörtökön a Lurdyba el tudnám vinni a naptárakat.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Utána járok, hogy ez mibe kerül.Mustang JD írta:Tomi, az nem megoldható, hogy a naptárt leküldöd postán én meg a postaköltségeket+ a naptár árát átutalnám. Sajna még egyhamar tutti nem fogok tudni utazni.
TomiTomi írta:@Jockey, MustangJD és a többiek: Ha minden igaz ma este a kezemben lesznek a naptárak. Utána egyeztetnék , hogy kinek mikor és hogyan tudom átadni. Előzetesen Budapestieknek és környékieknek az az ajánlatom lenne, hogy csütörtökön a Lurdyba el tudnám vinni a naptárakat.
Nekem megfelel.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Naptárak nálam!
2010 december 23. csütörtök 19:00 Lurdy parkoló - naptárátadás
Aki nem tud oda jönni, vegye fel velem a kapcsolatot. (csucsu és MustangJD már megtette.)
Aki nem tud oda jönni, vegye fel velem a kapcsolatot. (csucsu és MustangJD már megtette.)
Csak, hogy fényezzem magam, meg a naptár minőségét... a nyomdában a plusz 3at el is kérték maguknak, ha nem gond, mert 2 ajándékba megy ha adjuk, és egyet meg 15ször végignyálaztak a kollégák... Adtuk.
Ütős lett
Ütős lett
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- somi
- Városi versenyző
Gerda + Sanyi mennek érte.TomiTomi írta:Naptárak nálam!
StangMan írta:Csak, hogy fényezzem magam, meg a naptár minőségét... a nyomdában a plusz 3at el is kérték maguknak, ha nem gond, mert 2 ajándékba megy ha adjuk, és egyet meg 15ször végignyálaztak a kollégák... Adtuk.
Ütős lett
Még egyszer gratula!
2001 mustang 3.8
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Még van 2 gazdátlan naptár. Ha esetleg tudtok még valakit, aki ilyen szép naptárt szeretne...
Sajnos én nem tudok a naptárért menni, egyelőre kevésbé vagyok mobil, a lakás 5 km-es körzetét még nem nagyon hagytam el. Ha nem gond, valamikor januárban venném csak át, arra kérlek, addig tedd el az enyémet! Köszi és kellemes ünnepeket mindenkinek!
attish
'72 Lincoln Continental Hardtop Coupe
'72 Lincoln Continental Hardtop Coupe
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Persze, nem probléma. Majd beszélünk.attish írta:Sajnos én nem tudok a naptárért menni, egyelőre kevésbé vagyok mobil, a lakás 5 km-es körzetét még nem nagyon hagytam el. Ha nem gond, valamikor januárban venném csak át, arra kérlek, addig tedd el az enyémet! Köszi és kellemes ünnepeket mindenkinek!
- somi
- Városi versenyző
Gyógyulgass csak szépen!!! Kaptál szép csövecskét az érbe? Működik minden szépen?attish írta:Sajnos én nem tudok a naptárért menni, egyelőre kevésbé vagyok mobil, a lakás 5 km-es körzetét még nem nagyon hagytam el. Ha nem gond, valamikor januárban venném csak át, arra kérlek, addig tedd el az enyémet! Köszi és kellemes ünnepeket mindenkinek!
StangMan . Megkaptam-megfogtam-megnéztem . Kemény-igényes-egyszerű- de nagyszerű . Érdemes volt kivárni , köszönöm a sok munkádat , ami nyilván a többszöröse volt annak amire gondolni tudok . Mivel Neked más fizetség nem jutott , hát csak ennyi , hogy köszönöm . ÜDV
OSZI