Videok
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Re: Videok
Skoda Fabia
Skoda Fabia vRS
Skoda Fabia vRS
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Megmutattam a munkatársnőimnek. Erre mindegyik lerohant a piros Fabiahoz, és most rágják az udvaron
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Hát ez állat!
Az új 1.4 TFSI motorral meg még gyors is!
Hová jutott a világ? 5.0 V8= 228 le 1.4 S4=180 le
Jó mondjuk nyomaték az kicsi, de állatul megy,csak rohadt drága.
Az új 1.4 TFSI motorral meg még gyors is!
Hová jutott a világ? 5.0 V8= 228 le 1.4 S4=180 le
Jó mondjuk nyomaték az kicsi, de állatul megy,csak rohadt drága.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szvsz 5.0 V8 412 HP (416 LE) - 1.4 S4 duplafeltöltéssel 180 LE. És a két kocsi kb egy árban van, ha az USÁban laksz.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Jó Én a saját szaromat vettem alapul, nem a legújabbat!TomiTomi írta:Szvsz 5.0 V8 412 HP (416 LE) - 1.4 S4 duplafeltöltéssel 180 LE. És a két kocsi kb egy árban van, ha az USÁban laksz.
Teljesen más kategória a két jármű, más közönséget és vásárlóréteget céloz meg.
Mivel Én Európában élek, ezen belül is Magyarországon, ezért Nekem kb. háromszor többe kerülne egy új Mustang, mint a Skoda!
Éves szinten kb. 25 000 km-t autózom a sajátommal, szerinted melyiket tudnám jobban és költséghatékonyabban használni?
Ha most kéne választanom, Én a Skodát kérném! Tudom durva, de ez van! Kis ország, kis fizetés, kis fogyasztás, kicsi, de erős kocsi!
Én akkor sem kérném a Skodát. A kolléganőim lerágnák rólam
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ezért írtam. 70es években a Skodák és a fauvék is gyengébbek voltak.Silver Ghia írta:Jó Én a saját szaromat vettem alapul, nem a legújabbat!
Ezzel én is tisztában vagyok. Persze ebben a fórumban azért van egy pár ember, aki a Skoda ellen döntött vagy legalább mellé vett egy rendes autót.Silver Ghia írta:Teljesen más kategória a két jármű, más közönséget és vásárlóréteget céloz meg.
Mivel Én Európában élek, ezen belül is Magyarországon, ezért Nekem kb. háromszor többe kerülne egy új Mustang, mint a Skoda!
Éves szinten kb. 25 000 km-t autózom a sajátommal, szerinted melyiket tudnám jobban és költséghatékonyabban használni?
Ha most kéne választanom, Én a Skodát kérném! Tudom durva, de ez van! Kis ország, kis fizetés, kis fogyasztás, kicsi, de erős kocsi!
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Hát ja. Nekem előbb volt rendes autóm, utána vettem mellé egy Skodát.TomiTomi írta: Ezzel én is tisztában vagyok. Persze ebben a fórumban azért van egy pár ember, aki a Skoda ellen döntött vagy legalább mellé vett egy rendes autót.
Azóta a rendes autóm darabokban, azt sem tudom mikor lesz kész, ha egyáltalán kész lesz valaha.
A Skoda meg csak megy, megy, megy......
Bár megtehetnénk anyagilag, amit szeretnénk, nekem is ott figyelne a garázsban a 2011 Shelby!
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Marhajók ezek a Fabia reklámok!
Itt pedig egy eléggé megalázó gyorsulási verseny:
Itt pedig egy eléggé megalázó gyorsulási verseny:
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
- stellajella
- Úrvezető
Jeremy Clarkson sokszór egy kicsit "politically incorrect", de nekem tetszik mit messél Sajnos nem tudok magyrúl megmessélni...
üdvözöl
Gaby
üdvözöl
Gaby
Én sem mindig értek egyet azzal, amit mond... de jól csinálják...
-= '87 Ford Mustang GT =-
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Hot Rod Magazine: General Lee vs The Bandit Trans Am