Európaiasítás (?), inkább simán EU-sítás.lzimmer írta:Mustang JD írta:Húúú, ez télleg EU-s. Mivel gyárilag ebben a lámpában nincs helyzetjelző, csak tompított, meg refi.lzimmer írta:Na szal nekem nagyon ugy nez ki, hogy mikor "europaisitottak" akkor sufnituningot alkalmaztak, nekem itt van
a helyzetjelzőt az amerikaiak a szélességjelzőre értik legfőképp (jellemzően nem vette át európa), ami nem is hülyeség, hogy piros, látszik, főleg szélességre, elől-hátul. Sőt, ajtóban is van egy fényvisszaverő prizma-féleség, hogyha éjszaka szerelnél az út szélén, és nyitva az ajtó, le ne vigye valami barom állat.Kíváncsi lennék, mi alapján teszik ezt be gyárilag, sok ilyesmi eset történik ott, amiért ilyeneket raknak be?
![]()
Válaszolva a kérdésedre ezt nem tudom, milyen izzó.
Megprobalom csutortokon lebontani...vagy ha szerszamot szerzek elobb:D:D:D azt kigyilkolom a regit, es megyek is villamossagihoz:D
azert koszi..
Hat en nem tudom amugy, hogy ez milyen method, de valszeg ez jatszik kozre, hogy mikor lezarom a kocsit, az index sem megy (mmint az europaisitas - azt se tudom hogy kell leirni)
remelem majd majd 17en mar okosabbat mondok, kivancsi lennek a voros csodara, kepek alapjan is nagyon szep